Sākas starptautiskais mākslas gadatirgus "Art Riga Fair"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Art Riga Fair"
"Art Riga Fair" Foto: publicitātes

No 28. novembra līdz 2. decembrim Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā piekto reizi norisināsies starptautiskais mākslas gadatirgus "Art Riga Fair". Šogad pasākumā piedalīsies galerijas un mākslinieki no Japānas, Francijas, Vācijas, Krievijas, Kanādas, Igaunijas, Islandes, Ukrainas, Baltkrievijas, Beļģijas.

Skatītājus gaida notikumiem piepildīta nedēļa: tikšanās un diskusijas ar iemīļotiem māksliniekiem, iespēja apmeklēt radošās meistarklases, jauno mākslinieku performances, kā arī daudz īpaši gatavotu pārsteigumu.

Ievērojot tradīciju, "Art Riga Fair" piedalīsies arī Latvijas ievērojamākie mākslas izsoļu nami - “Art Embassy”, izsoļu nams/galerija “Jēkabs”, galerija “Antonija”, un

pirmo reizi sestdien 1. decembrī norisināsies laikmetīgās mākslas izsole.

Īpašie šā gada "Art Riga Fair" viesi - Japāņu galerija “Systema Gallery’”, skatītājiem būs iespēja komunicēt ar japāņu māksliniekiem un redzēt aktuālas austrumu tendences.  Kanādas galerija “VOYZX Fine Art Project” pārstāvēs starptautisko mākslinieku sastāvu. Par tradīciju kļuvusi Sanktpēterburgas mākslas grupas “Mitki” dalība "Art Riga Fair". Vienuviet būs iespēja redzēt Latvijas tēlnieku jaunradītos kinētiskos objektus un konceptuālos gaismas projektus.

“Happy Aart Museum” stendā skatītāji varēs redzēt pēdējā gada galerijas mākslinieku Jura Dimitera, Zigmunda Bieļa, Aigara Tavkina, Daga Viduleja, Normunda Brasliņa laimīgo mākslu.

"Art Riga Fair" jubilejas gadā aicina jaunus un vecus draugus kopā nosvinēt mākslas svētkus!

www.artriga.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu