Jauns vārds mūzikā: "Purple Negative" izdod debijas EP (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Purple Negative"
"Purple Negative" Foto: publicitātes

Rīgas alternatīvās rokmūzikas apvienība "Purple Negative" 27. novembrī laidusi klajā savu debijas EP "Soap".

"Purple Negative" ir jauna alternatīvās mūzikas rokgrupa no Rīgas, kas kopā spēlē nu jau mazliet vairāk nekā gadu. Ar Elīzu Daini pie vokāliem/ritma ģitāras, Robertu Gromovu pie vadošās ģitāras, Kārli Pūķi pie basa un Emīlu Lapiņu pie bungām, grupa savos skaņdarbos apvieno visai interesantu rokmūzikas buķeti, kas koncertos neļauj nostāvēt mierā. Līdz šim grupa ir laidusi klajā divus singlus – pērn izdoto “Poison Ivy” un pirms divām nedēļām attieksmes pilno “Your Ignorance”, aktīvi arī uzstājoties vietējās Rīgas un pie-Rīgas koncertvietās.

Noklausies jauno EP.

Debijas EP tapis laika sprīdī no šā gada augusta līdz oktobrim. Īstenā DIY manierē, četras jaunās dziesmas savā guļamistabā ierakstījis un miksējis grupas ģitārists Roberts Gromovs. Jaucoties starp īsteni grūvīgu blūzroku skaņdarbā “Soap”, eksistenciālisma mākto “Escaping My Identity”, uz mošpitu izaicinošo “Disposable” un progresīvo balādi “Misplaced”, "Purple Negative" debija izskan kā apliecinājums grupas spējai ieturēt dažādību savās nokrāsās.

Grupa decembrī uzstāsies:

14. decembrī – Emergenza konkursā (bārs “Republika”),

22. decembrī – Melno cepurīšu balerijā, Jelgavā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu