Valmieras rokgrupa «Ghettozloba» izdod jaunu EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
«Ghettozloba»
«Ghettozloba» Foto: publicitātes

Valmieras rokgrupa «Ghettozloba» izdod jaunu EP "Ir laiks", kurā iekļautas piecas dziesmas.

Divas no dziesmām ir laistas tautās jau iepriekš, kur pirmā no tām ar jautājumu "Kā tas var būt" grupas Youtube kanālā klausāma kopš 2016. gada septembra, savukārt "Vēsu galvu, karstu sirdi" studijas dzīvā versija tika izdota šovasar.

Šo piecu dziesmu EP veidots kā neliels stāsts, kur "Ghettozloba" aicina domāt: "Tas iesākas ar tēmu - sistēmu, kas ir kā sprosts un būšana rāmī, savukārt izskan ar viennozīmīgu uzsaukumu "Ir laiks" - ir laiks izvērtēt, ko mēs darām, kā izturamies viens pret otru un vidi mums apkārt..."

Albums ierakstīts Jelgavā, studijā KS Records Unity Audio Kārļa Šteinmaņa aizgādībā, savukārt par diska vizuālo noformēju jau tradicionāli, tāpat kā albumam "Pamats sirdsmieram", parūpējies Mārtiņš Danevičš, vāciņa foto autors - Miks Šēls.

Singla “Ir laiks” video autors Kristaps Danevičs.

Plānots, ka albumu dzīvajā izpildījumā varēs dzirdēt divos koncertos, kur pirmais jau pēc nepilnām divām nedēļām Rīgā, Bārā "Aptiekā", savukārt otrs grupas dzimtajā Valmierā, jaunā gada ieskaņā 12. janvārī Tautas harmonijas centrā.

Albums pieejams Spotify un citos populārākajos straumēšanas servisos, kā arī lejupielādējams vietnē Bandcamp.

Noklausies.

Grupa Ghettozloba radusies Valmierā, 2002. gada vasaras beigās, apvienojoties četriem draugiem, no kuriem trīs savulaik mācījušies vienā klasē Valmieras ģimnāzijā. Līdz ar pārmaiņām grupas sastāvā, Ghettozlobas skanējums laika gaitā ir mainījies, kļuvis asāks un smagnējāks, bet vienlaikus nezaudējis ticību melodijai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu