Trīs lieliski budžeta dzīvokļi Rīgas centrā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Lai iegādātos īpašumu galvaspilsētas centrā, ne vienmēr jāatvadās no ļoti lieliem finanšu līdzekļiem. Pētot Rīgas nekustamo īpašumu tirgus piedāvājumu, ir iespēja atrast vairākus modernus dzīvokļus, kuri maksā līdz 100 000 eiro. Protams, tie nav platības ziņā lieli, taču gana kārdinoši. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot trīs dzīvokļus, kas ietilpst šajā kategorijā.

Grezni apartamenti Pērnavas ielā

Tikko pēc remonta pārdošanā nonācis ārkārtīgi pārdomāts dzīvoklis Pērnavas ielā 6/8. Tā kopējā platība ir 67 kvadrātmetri, taču veiksmīgais plānojums paredz trīs istabas, kas ļauj to apdzīvot arī ģimenei. Apartamenti iekārtoti kā pavisam neliela pils, kurā atrodami izsmalcināti interjera priekšmeti. Mājoklim ir pateicīga lokācijas vieta – blakus sabiedriskā transporta pietura, tuvumā veikali, vairākas izglītības, sporta un medicīnas iestādes. 

Foto: city24.lv

Dzīvoklis, kurā valda Vecrīgas šarms

Sapnis par dzīvi pašā galvaspilsētas sirdī – Vecrīgā – var īstenoties, ja iegādāsies dzīvokli Mazajā Smilšu ielā 13. Lai gan mājoklis ir pavisam neliels, vien 33 kvadrātmetri, tam ir divas istabas. Pagājušajā gadā dzīvoklis piedzīvoja pilnīgu remontu, kā rezultātā tas ieguvis gaumīgu izskatu. Neskatoties uz to, ka apartamenti atrodas pie paša Līvu laukuma, tajos valda klusums, jo logi ir vērsti uz pagalma pusi. 

Foto: city24.lv

Moderni apartamenti A. Čaka ielā

Jaunus īpašniekus gaida mūsdienīgs studio tipa dzīvoklis A. Čaka ielā 36. Tā kopējā platība ir 36 kvadrātmetri, kuros izvietots priekšnams, virtuves un dzīvojamā zona, vannas istaba. Apartamentos valda omulīga noskaņa, ko rada ne vien interjera elementu izvēle, bet arī gaišums, kas nāk no logiem, jo īpaši virtuves zonā. Tā kā dzīvesvieta atrodas pašā centrā, vien pāris soļu attālumā sasniedzami dažādi veikali, izglītības iestādes, skaistumkopšanas saloni, kafejnīcas, sporta klubi. 

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu