Veikala atvēršanas ballītes stils: spoži un avangardiski (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgā tika atvērts Latvijas zīmola M-Couture jaunais veikals. Tas ir zīmola pirmais boutique, kas piedāvā ne tikai M-Couture pret-a-porter kolekcijas, bet arī pakalpojumu made-to-measure jeb veidotā dizaina apģērba pielāgošanu klienta mērījumiem.

M-Couture 100 m2 plašo veikala dizainu ir veidojis talantīgais un pieprasītais dizainers Gļebs Šeglovs. "Mums ir laimējies vairākas reizes", stāsta zīmola veidotāja Jūlija Malahova, "ideja atvērt pastāvīgu veikalu bija radusies jau sen, ļoti ilgi meklējām ideālu veikala atrašanās vietu. Aplūkojot telpas Strēlnieku ielā 2A, uzreiz sapratu, ka šī vieta veikalam būs piemērotākā, jo šajā ielā atrodas vairāki ļoti labi veikali. Uzreiz uzrunāju dizaineri Gļebu Šeglovu, kurš rekordātrumā radīja boutique vīziju, kas zibenīgi tika realizēta. Mūsu redzējums par boutique dizainu saskanēja, tāpēc darbi raisījās ļoti viegli un ātri." Veikalā redzamās mēbeles, kā arī TOM DIXOM paklājs, ir izgatavotas pēc īpaša pasūtījuma, savukārt metāla konstrukcijas un unikālo spoguli radījuši Latvijā labākie profesionāļi pēc dizainera veidotajām skicēm. Kopējais interjers veido nevainojamu mājvietu M-Couture apģērbiem un nepiespiestu atmosfēru, lai klientes nesteidzīgi varētu izvēlēties nākamo pirkumu vai veikt mērījumus ideālās kleitas radīšanai.

Foto:

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu