Ušakovas krāpnieks tirgo Laimas Vaikules īpašumu Jūrmalā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis, royalrealestate.lv/TVNET kolāža

Jau vairākkārt esam rakstījuši par dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas nedienām ar kādu krāpnieku - donžuānu vārdā Ronalds Alpe, kurš savtīgiem nolūkiem izmantojis vairāk nekā 500 sievietes. Nupat tapis zināms, ka bēdigi slavenais vīrietis darbojas nekustamo īpašumu firmā "Royal Real Estate", kas pārdošanā izlikusi dziedātājas Laimas Vaikules rezidenci Jūrmalā. 

Uzņēmuma mājaslapā teikts, ka tā mērķis ir piedāvāt "luksus dzīvesveida" piekritējiem atbilstošus nekustamos īpašumus. Ronalds Alpe ir uzņēmuma izpilddirektors.

Šobrīd pārdošanā ir kāds grezns mājoklis Vecrīgā un dziedātājas Laimas Vaikules māja Jūrmalā. 

TVNET krievu valodas versija sazinājās ar Laimas Vaikules pārstāvi Andreju Latkovski, kurš apstiprināja to, ka Vaikules māja Jūrmalā tiek pārdota.

Viņš gan neatceras, kāda nekustamā īpašuma kompānija ar šo jautājumu nodarbojas, un kad pie viņiem varēs vērsties visi interesenti.

Latkovskis uzsver, ka mājas pārdošana ir sadzīviska lieta, un Vaikule Latviju pavisam pamest negrasoties.

Atbildot uz jautājumu, kas pamudinājis Vaikuli vērsties nekustamā īpašuma uzņēmumā "Royal Real Estate", kas pieder skandālos ierautajam uzņēmējam Ronaldam Alpem, Latkovskis atbildēja:

"Mēs pat nezinām, kas tas par uzņēmumu. Arī cilvēku [nezinām], ne viņa vārdu. Viņš atnāca, uzņēma attēlus. Cilvēks, ar kuru mēs runājām, nosauca citu vārdu, nevis jūsu minēto."

Saskaņā ar "Firmas.lv" pieejamo informāciju, uzņēmums dibināts šā gada aprīlī, tā pamatkapitāls ir 2800 eiro.

Uz telefona zvaniem uzņēmuma pārstāvji neatbild.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu