Jauns vārds mūzikā: "Future Jets" izdod EP "Mindsetter"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Grupa "Future Jets"
Grupa "Future Jets" Foto: publicitātes

Ar mazalbumu "Mindsetter" sevi pieteikusi jauna pašmāju rokgrupa "Future Jets" un aicina uz albuma prezentāciju sestdien, 1. decembrī krogā "Aptieka".

"Mindsetter" ir grupas pirmo ieraksts, kas tapis laika posmā no 2017. gada nogales līdz 2018. gada septembrim, mēģinājumu studijā ierakstoties pašu spēkiem. "Mazalbuma tituldziesma “Mindsetter” ir par ticību visumam un domu enerģijas sūtīšanu tajā. Savukārt EP dzirdamās pārējās dziesmas ir par gaisīgākiem tematiem – vietu, kur grupa raksta mūziku, par dzērieniem, sievietēm un mīlēšanos," stāsta grupas pārstāvji.

Ieraksts tapis pašu spēkiem Ādmiņu ielā, mikss tika uzticēts Kārlim Šteinmanim no "Unity Audio", bet dziesmas māsteru veicis Fabians Tormins "Plätlin Mastering" studijā Vācijā. Albuma vizuālais noformējums tapis sadarbībā ar mākslinieku Marcelo Monreal no Brazīlijas, par apstrādi rūpējās Raivo Balodis, bet modele ir Liene Sebre.

No 21. novembra ieraksts klausāms un pieejams bezmaksas lejupielādei grupas Bandcamp profilā, bet decembrī tas būs pieejams arī straumēšanas servisos iTunes, Spotify, Deezer un citos.

Albuma prezentācija notiks 1. decembrī Vecrīgas krogā "Aptieka". Pasākumu papildinās grupas draugi – "DCH".

Grupa “Future Jets” ir no Rīgas un izpilda rokmūziku mūsdienīgā skanējumā. Tās sastāvā ir mūziķi, kas pieredzi guvuši grupās "Parara", "Harta", "Oghre", "Omerta" un citās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu