Saeimas deputāte Linda Liepiņa par bērna tēvu: “Ja kāds zina, kā ir, kad čalis čībās iznes atkritumus un pazūd, tad tā esmu es” (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Uzņēmēja un pašreizējā Saeimas deputāte Linda Liepiņa (44) atklātā sarunā ar žurnālu “Ieva” paziņoja, ka viņai ir tendence iemīlēties sliktajos puišos. Tieši tāds bijis arī viņas vīrs un bērna tēvs. Pēc tam, kad abi beidzot no Francijas pārcēlušies uz dzīvi Latvijā un sākuši kopā audzināt dēlu, viņš pēkšņi pazudis.

“Ja kāds zina, kā ir, kad čalis čībās iznes atkritumus un pazūd, tad tā esmu es. Vīrs bija atgriezies Latvijā, dzīvojām kopā. Bet kādu dienu viņš izgāja no mājas un neatgriezās. Sākumā domāju - aizgājis pie draugiem. Pēc laika jau sāku uztraukties, [..] Un tad no draugiem uzzināju, ka Francijā viņš dzīvo kopā ar citu sievieti un viņas bērniem,” intervijā atklāja Liepiņa.

Žurnālu “Ieva” Linda informēja, ka izdzinusi šo sievieti ar bērniem no dzīvokļa un ievākusies tajā pati kopā ar savu atvasi. Viņi kā ģimene kopā nodzīvojuši vēl pāris gadu, taču uzņēmēja izlēmusi aiziet, jo vīrs viņu sitis: “Ja tev iesit vienu reizi, nemaz nešaubies, ka būs arī nākamā. Tas ir tikai laika jautājums.”

Kā jau ziņots, Saeimas Pieprasījumu komisiju vadīs Linda Liepiņa, trešdien, 21. novembrī, komisijas pirmajā sēdē nolēma komisijas locekļi.

Liepiņa Saeimā ievēlēta pirmo reizi un pārstāv partiju “KPV LV”. Komisijas priekšsēdētājas biedra amatā ievēlēts Mārtiņš Staķis (AP!), bet sekretāra – Gundars Daudze (ZZS).

Komisijā strādās arī deputāti Jānis Ādamsons (SASKAŅA), Uldis Budriķis (JK), Inga Goldberga (SASKAŅA), Rihards Kols (NA), Edgars Kucins (SASKAŅA), Ralfs Nemiro (KPV LV), Juris Pūce (AP!), Ivars Puga (KPV LV), Jānis Reirs (JV), Inguna Rībena (NA), Sandis Riekstiņš (JK) un Jānis Urbanovičs (SASKAŅA). Komisiju sastāvs noteikts ar Saeimas 20. novembra ārkārtas sēdes lēmumu.

Pieprasījumu komisijas pamatuzdevums ir Saeimas deputātu pieprasījumu izskatīšana, kas adresēti valdības locekļiem. Izskatot konkrēto pieprasījumu, uz komisijas sēdi tiek aicināts Ministru prezidents vai attiecīgais ministrs.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli parlamentā darbojas 16 komisijas.

Saeimas komisijas strādā noteiktā likumdošanas jomā, uzrauga izpildvaras darbību, kā arī veic citus komisijas darba specifikai atbilstošus uzdevumus. Saeimas komisijas sagatavo izskatīšanai lietas, kas tiek apspriestas Saeimas sēdēs. Pamatojoties uz Saeimas lēmumiem, komisijas izskata likumprojektus, priekšlikumus un iesniegumus.

Deputāts vienā un tajā pašā laikā var strādāt ne vairāk kā divās pastāvīgajās komisijās un trīs apakškomisijās.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu