Klajā nāk Aivara Kļavja vēsturiskās triloģijas "Ceļš uz nezināmo zemi" trešā daļa (2)

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apgāda "Zvaigzne ABC" prezentāciju zālē Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 6, 28. novembrī notika rakstnieka Aivara Kļavja vēsturiskās triloģijas "Ceļš uz nezināmo zemi" pēdējās daļas "Asinis uz dzintara" atvēršanas pasākums. Aplūko foto no pasākuma! 

Grāmatas atvēršanas pasākumā apmeklētāji varēja satikt autoru un mākslinieku, gūt ieskatu senvēstures sadzīvē, kā arī iesaistīties diskusijās.

Aivara Kļavja vēsturiskās triloģijas "Ceļš uz nezināmo zemi" trešās daļas "Asinis uz dzintara" atklāšana
Aivara Kļavja vēsturiskās triloģijas "Ceļš uz nezināmo zemi" trešās daļas "Asinis uz dzintara" atklāšana Foto: Jānis Škapars/TVNET

Triloģija ir par vairākus tūkstošus gadu senu vēsturi, kad sāka veidoties mūsdienu civilizācijas un kultūras - tai skaitā tā cilšu kopuma identitāte, kas ar laiku apmetās tagadējās Baltijas teritorijās. Par šo maz zināmo laikposmu Kļavis raksta viegli uztveramā, tomēr piesātinātā stilā, vēstures faktus un minējumus ietērpjot aizraujošā piedzīvojumu sižetā, Kļavja darbu aprakstīja Ilziņa.

Triloģijas pirmais romāns ar nosaukumu "Melnais akmens" tika laists klajā šā gada februārī, bet "Bēgšana no čūsku valstības" - maijā. Noslēdzot gadu, tiek izdota arī noslēdzošā grāmata "Asinis uz dzintara".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu