Krosbijs gūst "hat-trick", taču "Penguins" zaudē "Avalanche"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sidnijs Krosbijs un Miko Rantanens
Sidnijs Krosbijs un Miko Rantanens Foto: AP/Scanpix

Sidnijs Krosbijs trešdien izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, taču tas neglāba Pitsburgas "Penguins" komandu no zaudējuma.

"Penguins" ar rezultātu 3:6 (0:1, 2:2, 1:3) izbraukumā piekāpās Kolorādo "Avalanche".

Mača pirmajā daļā "Penguins" nokļuva iedzinējos ar 0:3, taču turpinājumā Krosbijs izcēlās šosezon ar savu pirmo "hat-trick", panākot spēlē neizšķirtu 3:3.

Divus no trim precīzajiem metieniem Krosbijs realizēja otrā perioda pēdējā minūtē. Kopumā šosezon viņš guvis 13 vārtus un atdevis 15 rezultatīvas piespēles.

"Avalanche" trešajā periodā guva trīs vārtus un galā svinēja 6. uzvaru pēc kārtas. Kolorādo komandai ir jau 8 panākumi pēdējos 9 mačos.

Uzvarētāju rindās Neitans Makinons guva 1 vārtus un veica 3 rezultatīvas piespēles, ar 1+1 izcēlās Gābriels Landeskogs, bet 2 reizes rezultatīvi piespēlēja Miko Rantanens.

Šosezon NHL ar 42 punktiem (10+32) patlaban rezultatīvākais spēlētājs ir Rantanens, bet tuvākais sekotājs ir Makinons ar 41 punktu (18+23). 

Rietumu konferences turnīra tabulā "Avalanche" ar 34 punktiem 25 spēlēs ieņem 2. vietu, par 1 punktu atpaliekot no Nešvilas "Predators".

"Penguins" ar 25 punktiem 24 mačos ieņem tikai 11. vietu Austrumu konferencē, kur līdere ar 36 punktiem 25 spēlēs ir Zemgus Grigensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu