Septiņmetrīgs slidkalniņš, 7D kino un batutu paradīze: ieskats jaunajā Tallinas izklaides parkā

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erik Tikan

Piektdien, 29.novembrī, tirdzniecības centrā "T1 Mall of Tallinn" Igaunijā tiks atvērts izklaides komplekss "Super Skypark", par ko kaimiņzemē daudz runāja vairākus mēnešus pirms atklāšanas. Portāls TVNET piedāvā būt pirmajam, kas ielūkojas jaunā atrakciju parka telpās!

Atrakciju parks ir apmēram futbola stadiona lielumā. Vietām joprojām nav beigusies parka būvniecība; dažas atrakcijas vēl nav pabeigtas - tās plānots apmeklētājiem atvērt decembra sākumā. Grandiozāko no tām - panorāmas ratu - nāksies gaidīt līdz pat februārim.

Pilnībā pabeigta 1500 kvadrātmetru lielā batutu zona, kas ir lielākā Eiropā. Tā paredzēta ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. 

Atrakciju parkā ir septiņus metrus augsts slidkalniņš. "Super Skypark" pārstāvji apgalvo, ka tas esot pavisam drošs.

Ieskats Tallinas jaunajā atrakciju parkā "Super Skypark" pirms atklāšanas
Ieskats Tallinas jaunajā atrakciju parkā "Super Skypark" pirms atklāšanas Foto: Erik Tikan

Izklaides kompleksā ir interaktīvais kinoteātris, kurā skatītājs var kļūt par filmas varoni. Apmeklētājiem tiek izdalīti rotaļu ieroči, ar kuriem šaut uz ekrānā redzamajiem zombijiem, vampīriem un citiem nešķīsteņiem. Seansa beigās tiek atklāts, kurš saņēmis visvairāk punktu un kļuvis par filmas galveno varoni.

7D kinoteātrī visas skatītāju darbības pavada specefekti - zālē pūš vējš, ir migla vai līst lietus. Seansi notiek ik pēc 15 minūtēm. Vairāki sižeti ir tik baisi, ka tajos ielaiž tikai no 16 gadu vecuma.

Ieskats Tallinas jaunajā atrakciju parkā "Super Skypark" pirms atklāšanas
Ieskats Tallinas jaunajā atrakciju parkā "Super Skypark" pirms atklāšanas Foto: Erik Tikan

Kompleksā ir arī 360 grādu kinoteātris, kurā attēls apņem skatītāju no visām pusēm. Biļetes cena - trīs eiro.

Dienas biļete maksā 10 eiro, bet par pieciem eiro var iegādāties stundas biļeti. Bērniem, kas jaunāki par pieciem gadiem, dienas biļete maksā puscenu. Ģimenes biļetes cena - 29 eiro. Bērna pavadonim ieeja ir bez maksas.

7.decembrī kompleksā "Super Skypark" tiks atklātas vēl citas atrakcijas, tai skaitā mācību centrs "Super SkyLab" un autodroms. Gada beigās plānots atvērt arī restorānu un kafejnīcu, kuros varēs uzņemt ap 200 cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu