Uz lielajiem ekrāniem jauna versija leģendai par Robinu Hudu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Robins Huds” (Robin Hood”)
“Robins Huds” (Robin Hood”) Foto: kadrs no filmas

Šo piektdien, 30. novembrī pirmizrādi Latvijā piedzīvos spraiga piedzīvojumu filma “Robins Huds” (Robin Hood”), kurā visā pasaulē zināmās leģendas varonis būs skatāms jaunā stāstā, kas piesātināts ar varoņdarbiem, galvu reibinošām kaujas ainām un mīlestību, kas stāv pāri laikiem.

Robina Huda tēls pazīstams jau paaudzēm ilgi, viņa varoņdarbi un piedzīvojuma gars iemūžināts ne vienā vien dziesmā, grāmatā, teātra izrādē, filmā, seriālā vai video spēlē. Kopumā iespējams atrast uzskaitītas vismaz 80 dažādas filmas visā pasaulē no 1900. gadu sākuma, kurās centrālais varonis ir drosmīgais Robins Huds.

Režisors Oto Batērsts, kurš zināms ar godalgoto seriālu “Peaky Blinders”, ir radījis jaunu versiju leģendārā zagļa, un tai pat laikā vienkāršās tautas varoņa, veidolam. Savā filmā “Robins Huds” viņš tam ir piešķīris mūsdienīgas kaujas prasmes, kuras Robins Huds lieto, sarīkojot pārdrošu sacelšanos pret korumpēto Anglijas monarhu.

“Robins Huds” (Robin Hood”)
“Robins Huds” (Robin Hood”) Foto: kadrs no filmas

Robina Huda tēlā izcili iejūtas jaunais un talantīgais aktieris Terons Edžertons (“Kingsman: Slepenais dienests”), savukārt citās galvenajās lomās skatāmi tādi izcili aktieri, kā - “Oskarotais” Džeimijs Fokss (“Rejs”), Bens Mendelsons (“Tumšākā stunda”), Džeimijs Dornans (“Greja piecdesmit nokrāsas”) un Īva Hjūstone (“Spiegu tilts”).

Piedzīvojumu filmas “Robins Huds” reklāmas rullītis:

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu