"Dobeles namsaimnieka" valdes loceklis aizskar sirmgalvi, kas spiesta dzīvot neapskaužamos apstākļos (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Dobeles namsaimnieka" valdes loceklis Jānis Audzēvičs
"Dobeles namsaimnieka" valdes loceklis Jānis Audzēvičs Foto: Ekrānšāviņš no video

Jaunbērzes pagasta padomes sociālajā dzīvojamā mājā mitinās 81 gadu vecā Lauma Losvere, kura spiesta jau piekto dienu samierināties ar pilošiem griestiem. Telpā valda liels mitrums, nepatīkama smaka, un arī pensionāres apģērbs ir viegli samircis, vēstī raidījums "4.studija".

Pirmajā vakarā, kad no griestiem sāka sūkties ūdens, Losveres kundze raudādama zvanīja meitai un stāstīja, ka nezinot, ko lai iesāk. Kundzei nakti nācies pavadīt zem plēves, jo no griestiem burtiski lijis.

Saskaņā ar pensionāres teikto, pie vainas, visticamāk, ir koplietošanas duša, kas atrodas tieši virs Losveres kundzes istabas.

Tā vietā, lai situāciju konstruktīvi risinātu, dažas no atbildīgajām amatpersonām izceļas ar nesavaldību un prastumu.

"Ko tad es darīšu? Aiziešu aizgriezt krānu otrajā stāvā? Kas ir vienkāršāk - uziet otrajā stāvā un jauniešiem pateikt, lai beidz mazgāties, lejot ūdeni dušai garām? Tur taisa visādus bujāņus! Nezinu, viņi tur mīlējas uz tās dušas malas, ka atrāvuši no sienas? Tik tikko remontu uztaisījām!" žurnālistei teju vai uzkliedza Jaunbērzes pagasta padomes vadītājs Raimonds Sīpols.

Par nama apsaimniekošanu atbildīgais "Dobeles namsaimnieks" ar pilošajiem griestiem jau piekto dienu nespēj tikt galā. Vaicāti, kā situāciju risināt, apsaimniekotāja darbinieki atjoko: "Noņemsim nost duškabīni, ja nevarēs tikt galā."

"Dobeles namsaimnieka" valdes loceklis Jānis Audzēvičs par televīzijas klātbūtni galīgi nav iepriecināts. "Jūs ar saviem kolēģiem esat stulbu niķi ieņēmuši. Jūs domājat, ka atbrauksiet un kaut kas atrisināsies?" prasa Audzēvičs.

Tāpat valdes loceklis noraida apgalvojumu, ka griesti tekot jau piecas dienas.

Tomēr Audzēvičs nolemj piezvanīt meistariem, lai noskaidrotu, cik ilgi speciālisti cīnās ar pilošajiem griestiem. Telefonsarunā Audzēvičs nekautrējas Losveres kundzi nosaukt par "veceni".

Krietni atsaucīgāks, savaldīgāks un zinošāks par savu priekšnieku izrādās apsaimniekotāja darbu vadītājs Raimonds Maļinovskis, kurš pieļauj, ka tecēšanu varētu būt izraisījis kāds plīsums starpstāvā.

Saskaņā ar Maļinovska teikto, situācija tiekot risināta.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu