Vēja brāzmas vietām sasniedz 21 metru sekundē, vēja dēļ diena būs auksta

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piektdienas rītā stiprākais dienvidu vējš saglabājas Kurzemē un Vidzemē, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Vēja ātrums brāzmās vietām pārsniedz 15 metru sekundē, Ainažos un Salacgrīvas ostā reģistrētas brāzmas līdz 21 metram sekundē.

Vējam putinot sniegu, vietām - īpaši Rīgas un Ventspils pusē - braukšana ir apgrūtināta.

Gaisa temperatūra -3..-7 grādi, Austrumlatvijā vietām -9 grādi. Vējā sals šķiet bargāks.

Mākoņu maz, daļā Kurzemes debesis ir mākoņainas. Nokrišņu nav.

Rīgā neliels mākoņu daudzums, gaisa temperatūra -5..-6 grādi, dienvidu vēja ātrums brāzmās sasniedzis 15-17 metru sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijā bija -3..-8 grādi.

Piektdien Latvijā būs maz mākoņu, spīdēs saule un gaiss kļūs novembrim netipiski sauss, prognozē sinoptiķi.

Saglabāsies auksts dienvidu vējš, vietām Kurzemē un Vidzemē tā ātrums brāzmās sasniegs 18 metru sekundē, vēl stiprākas brāzmas būs dažviet jūras krastā.

Maksimālā gaisa temperatūra +1..-4 grādi.

Rīgā novembris noslēgsies ar sausu un saulainu laiku, dienvidu vējš brāzmās pūtīs līdz 16 metriem sekundē, gaisa temperatūra būs nedaudz zem nulles.

Laikapstākļus nosaka anticiklona rietumu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 767 dzīvsudraba staba milimetriem Ventspilī līdz 777 milimetriem Baltkrievijas pierobežā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu