Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
ziema sieviete
ziema sieviete Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Neskatoties uz gandrīz nostrādāto nedēļu, tu būsi enerģijas un ideju pilns. Šodien liktenis var piespēlēt jaunas idejas, kā uzlabot savus ieņēmumus, padarīt savu darbu daudz efektīvāku.

VĒRSIS Pavadi dienu sev ierastajā ritmā, iztiec bez radikāliem pārveidojumiem. Lai arī apkārtējie respektēs tavus uzskatus, priekšniekiem Vēršiem būtu rūpīgāk jāpārrauga savu rīkojumu izpilde.

DVĪŅI Uz asu vārdu neatbildi ar to pašu, ignorēšanas taktika šobrīd būs visiedarbīgākā! Ja liksi lietā sev piemītošo sabiedriskumu, izcilās runas dotības, tev pastāv lieliskas iespējas iesaistīties kādā interesantā projektā.

VĒZIS Dažādi apstākļi, radušies šķēršļi var jūtami pārbaudīt tavu pacietību. Nevajadzētu risināt naudas lietas, esot uzbudinājuma stāvoklī. Dienas izskaņā patvērumu meklēsi mīļotā cilvēka apskāvienos.

LAUVA Pat bez īpašas apkārtējo līdzdalības spēsi panākt visu, ko biji iecerējis. Tomēr nedzīvo vienai dienai, drīzumā tev būs ļoti nepieciešams līdzcilvēku atbalsts, sapratne. Vakarā vari iemalkot glāzi vīna.

JAUNAVA Nebūtu vēlams uzņemties darbus, kas saistās ar naudu vai svarīgu dokumentu kārtošanu. Pašreizējā situācijā pašaizliedzība netiks novērtēta, tādēļ vari kļūt nedaudz savtīgāks.

SVARI Nekļūsti virspusējs un nepieļauj paviršības kļūdas savā darbā, tas cels neslavu. Ar pienācīgu atbildības sajūtu pildi partneriem dotos solījumus, un arī pret tevi tad izturēsies ar atbilstošu cieņu.

SKORPIONS Netaupot spēkus, soli pa solītim virzīsies uz savu mērķi. Taču necel smagāku nastu kā spēj, veic darbu dalīšanu. Saskarsmē ar apkārtējiem atturies no pārlieku uzstājīga toņa.

STRĒLNIEKS Neaizraujies ar līdzcilvēku individuālo īpašību analizēšanu, tā vietā bez liekas kavēšanās ķeries pie saviem tiešajiem pienākumiem. Nepievērs uzmanību agresīvi noskaņotiem līdzcilvēkiem.

MEŽĀZIS Neļauj izprovocēt sevi uz nepārdomātu rīcību, turi sevi grožos. Rūpējoties par veselību, lieto veselīgāku uzturu un vairāk aizdomājies par regulārām sportiskām aktivitātēm.

ŪDENSVĪRS Neļauj, lai darba attiecībās sāk dominēt personīgās simpātijas un antipātijas, tas jūtami var mazināt panākumu iespējas. Dienas otrajā pusē nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes.

ZIVIS Nolemsi mainīt līdzšinējo darbības taktiku, kas manāmi tuvinās iecerētajam mērķim. Nav vēlams sākt tiesu darbus, tie ievilksies ilgāk, nekā spēj paredzēt. Atvasītes prasīs lielāku stingrību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu