Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
ZIEMA
ZIEMA Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (01.12.) un svētdien (02. 12.).

SESTDIENA

AUNS Tu labprāt atpūtīsies sportiskās noskaņās. Diena kopumā sola izdošanos, ja vien nesāksi pamācīt apkārtējos. Saskarsmē ar atvasītēm sapratīsies no pusvārda. Mīlas jomā tieksies pēc jaunām sajūtām.

VĒRSIS Atvasītes var sagādāt zināmas raizes, taču tas visā visumā neliegs baudīt brīvdienu. Tev vienkārši vajadzēs no sirds izrunāties ar viņām, izskaidrot vienkāršās dzīves patiesības.

DVĪŅI Tu labi sapratīsies ar visu gadu gājumu cilvēkiem, labprāt uzturēsies plašākā sabiedrībā, baudīsi kultūras dzīves norises. Dienas izskaņā būsi noskaņots sirsnīgai sarunai ar mīļoto.

VĒZIS Velti dienu atpūtai, savam vaļaspriekam, mājas darbus padarīsi kādu citu dienu. Ja dodies pie jūras, saģērbies piemēroti laikapstākļiem, lai pēc tam nav jāmokās ar iesnām. Atturies no alkohola lietošanas.

LAUVA Dienas pirmo pusi veltīsi saimnieciskajiem darbiem, uzkopsi māju. Savukārt pēcpusdienā labprāt dosies ārpus mājas. Ja vēlies, vari kopā ar otro pusīti doties uz kādu teātra izrādi, kino seansu.

JAUNAVA Ja vēlies saglabāt labu noskaņojumu visas dienas garumā, dodies pēc iespējas tālāk no civilizācijas. Publiski nedusmojies, neapsauc savas atvasītes, atrodi citas audzināšanas metodes.

SVARI Vari ieviest pārmaiņas mājokļa interjerā, kā arī veikt tev tik patīkamo nodarbi – iepirkties. Grāmatas būs tavas sabiedrotās, ja diena būtu jāpavada vienatnē. Esot sabiedrībā būsi ļoti koķetīgs.

SKORPIONS Dienu vēlēsies pavadīt šaurā ģimenes un draugu lokā. Attiecības ar otro pusīti būs harmoniskas, sapratīsies jau no pusvārda. Šobrīd labāk atturies no grādīgo dzērienu lietošanas.

STRĒLNIEKS Tev prāts būs brīvs no domām par darbu, kas nozīmē, varēsi netraucēti atpūsties. Visticamāk, organizēsi aktivitātes, kurās varēs iesaistīties visa ģimene, kā arī pievienoties draugi.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, dosies apciemot vecākus, radiniekus. Viesojoties pie savējiem, jutīsies pacilāts, iedvesmots. Dienas otrajā pusē vari saņemt patīkamu ziņu no darba biedriem. Kopumā šis brīdis tev nesīs veiksmi!

ŪDENSVĪRS Nezaudē savu radošo garu, meklē iespējas izpaust savus mākslinieciskos talantus. Noteikti cītīgāk seko savām iekšējām sajūtām, nerīkojies pretrunā ar saviem principiem, pārliecību.

ZIVIS Tu nepiespiesti ļausies filozofiskiem apcerējumiem par dzīvi. Apkārtējiem brīžiem tavs domu gājiens var šķist savāds, taču tu neliksies traucēts. Attiecībās ar otro pusīti viss ritēs savu gaitu.

SVĒTDIENA

AUNS Labāk pavadi dienu mājās, neskrien pēc trakulīgas izklaides. Daudz patīkamākus mirkļus sagādās ar tuviniekiem kopīgi pavadītais laiks. Šodien vēlams atturēties no trekniem, asiem ēdieniem.

VĒRSIS Tev aktuālas var kļūt attiecību lietas. Nav izslēgti nelieli strīdi ar mīļoto, taču tie galu galā novedīs pie svarīgas atziņas, kopsaucēja. Lai neradītu liekus sarežģījumus, atturies no sev raksturīgā spītīguma.

DVĪŅI Tiecoties pēc nezināmā, tu riskē tikai veltīgi izniekot savu laiku. Labāk novērtē lietas, cilvēkus, kuri ir tev apkārt. Ja vēlies, šodien vari apmeklēt sporta klubu vai doties uz baseinu, pirti.

VĒZIS Modīsies labā garastāvoklī. Možais noskaņojums tā vien aicinās doties kaut kur ārpus mājas. Labi sapratīsies ar mīļoto. Nav izslēgts, ka otrā pusīte var piespēlēt tev jaunas biznesa idejas.

LAUVA Tev vajadzēs rast kompromisu starp savām un ģimenes locekļu vēlmēm, jo tās šodien var samērā krasi atšķirties. Galvenais, neļauj vaļu savai ugunīgajai dabai, it visā centies saglabāt savaldību.

JAUNAVA Kārtības mīlestība darīs savu, tu veltīsi laiku mājas uzkopšanai, saimnieciskajiem darbiem. Mīļotais var kļūt nedaudz pikts, ka viņam netiek veltīta pienācīga daļa uzmanības.

SVARI Šodien tevi saistīs viss skaistais un romantiskais. Kādu zīmes pārstāvi var pārņemt radošā dzirksts, kura izpausmi radīs mūzikā vai tēlotājmākslā. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi ļoti kaislīgs.

SKORPIONS Neļauj greizsirdības velniņam radīt liekus sarežģījumus attiecībās ar mīļoto, esi drošs, partnerim nav domu tev darīt pāri. Lai mazinātu bažas, iekšējo spriedzi, centies no sirds izrunāties ar otro pusi.

STRĒLNIEKS Šoreiz labāk baudi atpūtu mājās, jo, esot cilvēkos, vari saķert kādu nejauku bacili. Tu lieliski sapratīsies ar savām atvasītēm, laiks bērnu klātbūtnē paskries pavisam nemanot.

MEŽĀZIS Tu labprāt mainīsi savus dienas plānus par labu otrās pusītes vēlmēm. Partneris mācēs novērtēt tavu piekāpšanos. Kopīgi pavadītais laiks sniegs daudz pozitīvu emociju. Vakars solās būt romantisks.

ŪDENSVĪRS Nesteidzini notikumus, visam savs laiks un vieta! Saskarsmē ar atvasītēm centies būt nedaudz maigāks, iejūtīgāks. Pēcpusdienā var rasties vēlme izbaudīt kaut ko no mākslas pasaules.

ZIVIS Var rasties kāda šķietami ģeniāla ideja. Tomēr, pirms ievies to realitātē, padomā, vai plānotais rezultāts nosegs izdevumus un ieguldīto laiku. Esi vērīgāks pie stūres, nepārkāp ātrumu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu