Evija Smagare laiž klajā pirmo singlu no gaidāmā debijas albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Evija Smagare
Evija Smagare Foto: publicitātes

Dziedātāja Evija Smagare, kura jau vairākus gadus aktīvi darbojas mūzikā un plašāku atpazīstamību guvusi pēc sadarbības ar grupu "Prāta vētra", laiž klajā jaunu dziesmu latviešu valodā "Starp mākoņiem un mums". Šī dziesma ir pirmais singls no nākamgad gaidāmā debijas studijas albuma.

Pēc ilgiem meklējumiem Evija ir atradusi sev tuvāko muzikālās izpausmes veidu un definējusi skanējumu, kas ietver sevī neosoul/pop/fusion/electronic mūzikas elementus. Jau nākamgad ir plānots laist klajā Evijas debijas albumu, kas lielākoties būs latviešu valodā, iekļaujot arī dažas dziesmas angļu un krievu valodā.

Noskaties jauno video:

Lai realizētu savas idejas, Evija ir piesaistījusi vēl piecus talantīgus un pieredzes bagātus mūziķus. Tie ir: Armands Varslavāns (ģitāra), Reinis Petrovičs (bass), Rūdolfs Iļķēns (elektronika), Mareks Logins (bungas), Jānis Aizupietis (taustiņi), kuri aktīvi piedalās dziesmu izstrādē, apvienojot gaumes un zināšanas, lai kopīgiem spēkiem izveidotu arvien košākas muzikālās kompozīcijas.

"Jaunās dziesmas stāsts ir par mirkli, kas pēc būtības ir relatīvs un nenosakāms lielums, un par cilvēku, kas stāv tam visam pa vidu. Jautājums - cik ilgi ilgst mirklis? Kādas ir tā robežas un vai vispār tādas pastāv? Vienā brīdī mirklis spēj būt tik straujš kā zibens uzplaiksnījums debesīs, taču reizēm šķiet, ka tas ilgst veselu mūžību. Mirklis ir kā atoms, kā mazākā daļiņa no mūsu katra  dzīves, un ir miljoniem variantu, kā šos “atomus” savienot tā, lai veidotos kas liels un spēcīgs. Reizēm cilvēks kļūdās vai apstākļi pieviļ, reizēm sastrēgumi sabojā dienu vai arī kreisā kāja no gultas izkāpusi pirmā - tas nav būtiski. Svarīgākais ir izveidot pozitīvu saslēgumu ar apkārtējo pasauli, stāvēt pāri visam un būt stipram, lai kas arī notiktu. Tikai mēs paši esam tiesīgi veidot savu dzīvi un esam atbildīgi par katru nodzīvoto mirkli. Mirklis ir maza dzīvīte,” tā dziesmas ideju raksturo pati mūziķe.

Aktuālos jaunumus par mākslinieces aktivitātēm un koncertiem var uzzināt, sekojot Evijai Smagarei sociālajos tīklos.

Dziesmas autori ir Evija Smagare un Armands Varslavāns. Video autors un producents ir Edgars Ļaksa. Dziesma ir pieejama visās lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs. Mūzikas ierakstu producēšanu, mix/master veic In My Head records producentu apvienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu