Divu miljonu vērts īpašums Londonā: uzņēmējas Kintijas Beļskas šikā dzīve

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kintija Beļska ir viena no veiksmīgākajām latvietēm, kas savu biznesu sākusi ārpus valsts robežām - kopš tīņa gados viņa pārcēlās uz dzīvi Lielbritānijā, jaunā sieviete izdzīvojusi gan šaubu posmu, skumstot pēc draugiem Latvijā, gan iemīlējusi Angliju un tās sniegtās iespējas. Nu Kintija ar partneri, poļu izcelsmes daiļavu Moniku, ir izveidojušas gandrīz vai visā pasaulē plaukstošu estētikas biznesu un vairāk nekā pusi gada pavada ceļojot un uzturoties luksusa apartamentos ārpus Lielbritānijas. 

Dāmas aizrāvušās ne tikai ar skaistumkopšanas nozari, bet arī nekustamo īpašumu iegādi un citiem peļņas veidiem. Intars viesosies Kintijas un Monikas greznajā trīsstāvu dzīvoklī Londonas dārgākajā rajonā, izbaudīs greznas vakariņas franču pavāra, Ginesa rekordista kompānijā, aplūkos Londonu no ekskluzīvas privātas "Londonas acs" kabīnes, apmeklēs greznu VIP klubu, kur baudīs pēcpusdienas tēju ar šampanieti un luksusa apkalpošanu, kā arī izmēģinās citas sapņainas ekstras, ko piedāvā tiešām grezna dzīve vienā no pasaules iekārojamākajām pilsētām.

Skatītāju iemīļotais piedzīvojumu šovs "Sapnis par Eiropu" 1. decembrī, plkst. 21:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu