Rīgas "Dinamo" leģionāri Gimajevs un Mitinens guvuši savainojumus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sergejs Gimajevs
Sergejs Gimajevs Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" leģionāri Matiass Mitinens un Sergejs Gimajevs guvuši savainojumus, taču komandas sastāvā atgriezušies Līnus Videls un Kristaps Zīle.

(Papildināts viss teksts.)

Kā ziņo klubs, somu uzbrucējam Mitinenam ir ķermeņa augšdaļas savainojums, un viņš nepalīdzēs komandai tuvākajā izbraukumā, bet krievu aizsargam Gimajevam ir rokas savainojums, kura dēļ viņš laukumā nevarēs spēlēt vismaz divas nedēļas.

Mitinens šosezon laukumā devies 30 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guvis astoņus vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 12 soda minūtes un lietderības koeficientu -8. Vidēji laukumā viņš pavadījis 15 minūtes un 46 sekundes.

Savukārt Gimajevs nospēlējis 29 spēlēs, kurās atdevis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis 16 soda minūtes un lietderības koeficientu -7, vidēji laukumā pavadot 15:27 minūtes.

Rīgas komanda šopēcpusdien ar līgumreisu devās trīs spēļu izbraukumā, kurā tiks aizvadītas spēles pret Čeļabinskas "Traktor", "Soči" un Maskavas "Spartak".

Izbraukumā devušies trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 14 uzbrucēji, un kopā ar komandu ir arī iepriekš traumas guvušie Videls un Zīle.

Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs:

  • vārtsargi - Timurs Biļalovs, Kristers Gudļevskis, Maksims Tretjaks;
  • aizsargi - Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Dmitrijs Šuļeņins, Kristaps Sotnieks, Marks Entonijs Dzaneti un Kristaps Zīle;
  • uzbrucēji - Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls.

Izbraukumā līdz nedosies savainotie Mitinens, Gimajevs un Gunārs Skvorcovs, bet Roberts Lipsbergs, Mārtiņš Dzierkals, Egils Kalns palīdzēs fārmklubam "Liepāja".

"Dinamo" trešdien Šveices pilsētā Cīrihē "KHL World Games" ietvaros ar rezultātu 0:5 Maskavas CSKA, bet pirms tam ar 1:3 piekāpās Sanktpēterburgas SKA vienībai.

"Dinamo" šobrīd gaida izbraukuma sērija, sestdien tiekoties ar Čeļabinskas "Traktor", pirmdien aizvadot maču ar Maskavas "Spartak", bet pēc tam trešdien būs spēle ar "Soči" komandu, kam sekos divu mājas spēļu sērija.

Aizvadītajos mačos rīdziniekiem savainojumu nevarēja palīdzēt vadošais zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kā arī uzbrucējs Gunārs Skvorcovs un aizsargs Kristaps Zīle.

Turnīra kopvērtējumā Rīgas komanda šobrīd ir astotajā vietā Rietumu konferencē ar 30 punktiem 31 cīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu