Video: latvietis atklāj pasaules rallijkrosa čempionāta aizkulises

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Viesturs Kundziņš
Viesturs Kundziņš Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ĀTRUMA CILTS sēriju. Šoreiz studijā viesojas Viesturs Kundziņš, kurš līdz šim bija zināms kā Reiņa Nitiša komandas pārstāvis, bet šā gada FIA pasaules rallijkrosa čempionāta sezonu aizvadījis zvaigžņu Matiasa Ekstroma un Andreasa Bakerūda komandas preses sekretāra amatā. Čempionāta aizkulišu kaislības, komandu nākotnes plāni un sacīkšu prognozes – šīs un citas tēmas jaunākajā raidījuma sērijā. 

FIA pasaules rallijkrosa čempionāta sezona Viesturam Kundziņam bijusi spilgta – apmeklētas daudzas pasaules valstis, veikti 74 pārlidojumi, apgūtas jaunas menedžmenta prasmes un iepazīti rallijkrosa spēcīgākie braucēji. Sarunā ar Paulu Timrotu un Ilmāru Līkumu Viesturs atklāj sacīkšu aizkulises un sniedz savas prognozes, kad pasaules rallijkrosa komandas varētu paziņot par saviem nākamās sezonas plāniem. 

Viesturs, Pauls un Ilmārs arī diskutē, vai autosporta nākotnē ir vieta elektromobiļu tehnoloģijām un, vai kārtīgi benzīngalvas varēs sadzīvot ar klusajiem elektromotoriem, kas autosportam varētu atņemt skaļos rūcienus

Par elektromobiļiem stāstu sagatavojis arī Pauls Timrots, kurš izmēģinājis elektroauto iespējas izbraucienā Rīga-Liepāja. Bet Artūra Virbuļa uzmanību piesaistījusi ziņa par autosporta jauniesācēju Aleksandru Albonu  – F1 vēsturē otro taizemieti. Kurš bija Albona priekštecis – par to vairāk jaunākajā ĀTRUMA CILTS sērijā. 

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu