Novosibirskā policija aiztur grupas IC3PEAK dalībniekus (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ekrānšāviņš no grupas IC3PEAK video klipa
Ekrānšāviņš no grupas IC3PEAK video klipa Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Krievijas pilsētā Novosibirskā policija aizturējusi grupas IC3PEAK dalībniekus, kas tikko ar vilcienu bija ieradušies pilsētas dzelzceļa stacijā. Formālais grupas dalībnieku aizturēšanas iemesls – pārbaudīt, vai viņi nav lietojuši narkotiskās vielas, pavēstījis grupas menedžeris Oļegs Mitrofanovs.

„Mēs pašlaik atrodamies Novosibirskas dzelzceļa stacijas policijas iecirknī. Grupas dalībniekam Koļam [Nikolajam Kostiļevam] ir izgrieztas rokas, uzlikti roku dzelži un viņš ir aizvests. Mēs atrodamies stacijas uzgaidāmajā zālē”, tā interneta medijam «Медиазонa» sacījis IC3PEAK pārstāvis.

Privātā sarunā grupas menedžerim kāds policijas darbinieks paskaidrojis, ka pie grupas dalībniekiem tikšot atrastas narkotikas, ja viņi paši neatcels savu šodien plānoto koncertu.

Klubs Novosibirskā, kur grupai paredzēts koncerts, veselu nedēļu risinājis sarunas ar tiesībsargājošajām iestādēm, taču galu galā pakļāvies spiedienam un paziņojis par koncerta atcelšanu.

Citā pilsētā – Permā Krievijas drošības iestādēm trīs reizes izdevās panākt grupas koncertu atcelšanu, draudot pasākuma apmeklētājus saukt pie administratīvās atbildības, kā arī pieprasot, lai mūziķi nekavējoties pamet pilsētu. Ar līdzīgām problēmām grupa IC3PEAK saskārusies arī Kazaņā un Ņižņijnovgorodā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu