Ankipāns: Aizvadījām labu spēli (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Čeļabinskas "Traktor" aizvadīja labu spēli, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" sestdien viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Čeļabinskas "Traktor", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

"Vēlos pateikties spēlētājiem, jo aizvadījām labu spēli. Ļoti daudz laika mēs pavadījām pretinieku aizsardzības zonā, bet diemžēl neguvām vārtus un zaudējām," īss savā pēcspēles komentārā bija Ankipāns.

Savukārt "Traktor" galvenais treneris Aleksejs Tertišins sacīja, ka rīdzinieki pirmajā trešdaļā bijuši labāki par mājiniekiem.

"Viņi bija labāki kustībā un momentu izveidē. Ļoti labi, ka izturējām, turklāt vārtsargs mūs glāba. Savukārt otrajā un trešajā periodā spēle jau bija līdzīga. Arī mums tad bija labas iespējas izcelties. Labi, ka iemetām un spējām nosargāt uzvaru," apmierināts bija Tertišins.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle, kurš nupat atgriezies no savainojuma izārstēšanas atzinīgi vērtēja komandas sniegumu, kā arī uzsvēra slikto momentu realizāciju.

"Bija laba un skatāma spēle. Bijām daudz agresīvāki, labi strādājām aizsardzībā un bloķējām metienus. Spēle, kurā bijām pelnījuši divus punktus. Pietrūka momentu realizācijas," Rīgas kluba mājaslapā citēts Zīle. "Pēc tam, kad mūsu vārti netika ieskaitīti, "Traktor" vienība "atvērās". Tas laikam bija kā tāds modinātājs, uguntiņa. Mēs turpinājām spēlēt kā iesākuši. Šoreiz nepaveicās."

"Nebiju spēlējis pusotru mēnesi. Rokas mazliet gan neklausīja, jo paspēju aizvadīt tikai vienu treniņu. Liels paldies treneriem, ka deva man iespēju atkal sevi pierādīt. Laikā, kad nevarēju spēlēt, ir padarīts ļoti labs darbs ar fiziskās sagatavotības treneri Raivi Miezānu. Fiziski problēmas nebija jūtamas," apmierināts bija Zīle.

Pirmdien rīdzinieki viesosies pie Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētās Maskavas "Spartak" komandas, bet trešdien būs izbraukuma mačs ar "Soči" hokejistiem.

"Tiešā cīņa Rietumos par vietu "play-off". Būs īsta plūkšanas par punktiem. Jārāda labs sniegums kā šodien, tikai jāgūst arī vārti. Savi momenti jārealizē," kaujinieciski noskaņots bija Zīle.

Rīgas "Dinamo" ar 30 punktiem 32 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu