Mančestras "City" premjerlīgā turpina cīnīties bez zaudējumiem

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mančestras "City" futbolisti sestdien Anglijas premjerlīgas ietvaros tika pie kārtējās uzvaras, turpinot šajā turnīrā cīnīties bez zaudējumiem.

(Papildināts no 8.rindkopas.)

Mančestras klubs savā laukumā ar 3:1 (1:1) pieveica "Bournemouth".

Vēl pēc pirmā puslaika rezultāts bija neizšķirts 1:1, taču 57.minūtē viens no Mančestras "City" līderiem Rahīms Stērlings guva uzvaru nesošos vārtus, bet punktu mačam 79.minūtē pielika Ilkajs Gundogans.

Šajā mačā nepiedalījās visu laiku labākais Mančestras kluba vārtu guvējs Serhio Agvero, taču mājiniekiem tik un tā nebija lielu problēmu gūt uzvaru.

Mančestras "City" premjerlīgā tagad ir izcīnījusi sešas uzvaras pēc kārtas.

Vēl vienā sestdienas mačā beidzot uzvaru guva Londonas "Crystal Palace", kas savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja "Burnley".

Iepriekšējos astoņos premjerlīgas mačos "Crystal Palace" nespēja tikt pie uzvaras.

Tikmēr otra Mančestras komanda "United" sestdien kārtējo reizi šosezon zaudēja punktus, jo izbraukumā nospēlēja 2:2 (2:2) ar vienu no premjerlīgas vājākajām vienībām "Southampton".

Mančestras vienībai gan šī spēle sākās ļoti neveiksmīgi, jo jau pirmo 20 minūšu laikā "Southampton" atradās vadībā ar 2:0 - pa vārtiem bija guvuši Stjuarts Ārmstrongs un Sedriks Suarešs. Viesi gan pēc tam pamodās un demonstrēja aktīvu spēli, kas vainagojās panākumiem, jo vairākus mēnešus ilgo "sausuma" sēriju pārtrauca beļģu uzbrucējs Romelu Lukaku, bet 39.minūtē neizšķirtu panāca Anders Errera.

Par spīti daudzsološajam pirmajam puslaikam, mačs otrajā daļā komandas vārtus vairs neguva.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā atrodas Mančestras "City", kas 14 spēlēs guvusi 38 punktus. Otrā ar 33 punktiem 13 mačos ir "Liverpool", kas arī šosezon premjerlīgā vēl nav izjutusi zaudējuma rūgtumu, kamēr trešā ar 30 punktiem ir Totenhemas "Hotspur".

Tikmēr pirmo četrinieku ar 28 punktiem noslēdz Londonas "Chelsea", bet par punktu mazāk ir citai Anglijas galvaspilsētas vienībai "Arsenal". Savukārt Mančestras "United" ar 22 punktiem 14 mačos ir tikai septītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu