Minhenes "Bayern" bundeslīgā izcīna pirmo uzvaru mēneša laikā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola flagmanis Minhenes "Bayern" sestdien Vācijas bundeslīgā guva pirmo uzvaru mēneša laikā.

Pieticīgi sezonu sākusī "Bayern" sestdien izbraukumā ar 2:1 (1:1) pieveica Brēmenes "Werder" futbolistus.

Mača 20.minūtē rezultātu atklāja "Bayern" pussargs Seržs Gnabrī, bet 33.minūtē neizšķirtu panāca Jūja Osako.

Tiesa, otrajā puslaikā Minhenes klubs beidzot nodrošināja ilgi gaidīto uzvaru, kad 50.minūtē savus otros vārtus mačā guva Gnabrī.

Šī uzvara "Bayern" komandai arī ļāvusi ielauzties bundeslīgas kopvērtējuma labāko trijniekā. Iepriekšējās trijās bundeslīgas spēlēs Minhenes klubs bija divreiz spēlējis neizšķirti un vienreiz piedzīvojis zaudējumu.

Savukārt vēl vienā sestdienas mačā bundeslīgas kopvērtējuma līdere Dortmundes "Borussia" savā laukumā ar 1:0 (2:0) pārspēja "Freiburg" futbolistus.

Dortmundes komandas labā pa vārtiem šajā mačā guva Marko Roiss un Pako Alkasers, kurš tādējādi šosezon guvis jau desmit vārtus, būdams bundeslīgas rezultatīvākais futbolists.

Zīmīgi, ka tikai 13.sezonas mačā Alkasers ir atkārtojis bundeslīgas rekordu - viņš, spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa, guvis jau deviņus vārtus.

Bundeslīgas kopvērtējumā Dortmundes vienība ir pirmā ar 33 punktiem 13 spēlēs, no kuras septiņus punktus atpaliek 12 mačus aizvadījusī Menhengladbahas "Borussia". Trešā ar 24 punktiem 13 spēlēs ir "Bayern", no kuras tikai par punktu atpaliek vienu spēli mazāk aizvadījusī Frankfurtes "Eintracht".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu