Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Piparkūkas Ziemassvētki
Piparkūkas Ziemassvētki Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 3. - 9. decembrim.

AUNS Šī ir atbilstoša nedēļa, lai visu uzmanību koncentrētu darba jautājumiem. Tavs enerģiskums un mērķtiecība būs lieliski sabiedrotie ceļā uz mērķi. Nedēļas vidū var aktualizēties ar tieslietām saistītais, savukārt piektdien, nav izslēgts, dosies kādā komandējumā. Brīvdienās centies nedomāt par darbu, veltīt uzmanību tuviniekiem. Lai nerastos problēmas ar veselību, lieto uzturā pietiekami daudz vitamīnu.

VĒRSIS Būsi noskaņots celt savu profesionalitāti, paplašināt zināšanas. Kādam Vērša zīmes pārstāvim dzims idejas par privātā biznesa iespējām. Savukārt cits domās, kā esošo uzņēmumu padarīt vēl efektīvāku. Komunikācijā ar apkārtējiem diezgan viegli radīsi kopīgu valodu, iegūsi apkārtējo cieņu, uzticēšanos. Mājas dzīvei šī nedēļa nesīs patīkamas pārmaiņas. Nav izslēgts, uzlabosies attiecības ar mīļoto.

DVĪŅI Šonedēļ svarīgi nekrist galējībās, it visā ievērot mērenību, apdomu. Ja tev tiek izteikti jauni lietišķie piedāvājumi, esi piesardzīgāks, tajos var slēpties kāds zemūdens akmens. Svarīgi neļauties apkārt valdošajai steigai, dunoņai, laikus pabeigt iesāktās lietas. Kāds Dvīnis var sajust nopietnāku interesi par dzīves radošo pusi. Attiecībās tu tieksies pēc harmonijas, sapratnes ar mīļoto, ko partneris arīdzan atzinīgi novērtēs.

VĒZIS Šī tev var izrādīties nedaudz sarežģīta nedēļa, kura liks mobilizēties, maksimāli koncentrēt spēkus rezultāta sasniegšanai. Apkārtējie negribot var radīt tev nelielus šķēršļus, taču tu šajā ziņā būsi saprotošs. Lai arī ne bez pārdzīvojumiem, taču savu noteikti sasniegsi, tiksi kārotā kalna virsotnē! Nedēļas izskaņā tevi var pārņemt patīkams atslābums un vienlaikus arī gandarījums par šobrīd paveikto.

LAUVA Var jūtami paplašināties tavs paziņu loks. Kāds no lietišķajiem partneriem, tagad tiks uztverts kā tuvs paziņa. Darba lietās pratīsi ātri un operatīvi panākt savu, neskatoties uz grūtībām, kuras var gadīties tavā ceļā. Šonedēļ var nākties kārtot ar nekustamo īpašumu, dzīvesvietas remontu saistītas lietas. Tavs materiālais stāvoklis ļaus īstenot gana daudz ieceru, taču nekrīti galējībās, neļauj pārlieku vaļu mirkļa iegribām. Mīlas jomā šonedēļ var iet visai karsti.

JAUNAVA Nedēļas sākumā tev nelielu uztraukumu var sagādāt ģimenes dzīve un veselība. Nav izslēgts, var saasināties kāda hroniska kaite. Lai uzlabotu pašsajūtu, centies koncentrēties uz pozitīvajiem dzīves aspektiem, neļaut negācijām nomākt sevi! Darbā strādāsi kā Šveices pulkstenis, priekšniecība būs gandarīta par tavu sniegumu. Nedēļas otrā puse iezīmēs patīkamākas nokrāsas personīgajā dzīvē, kas ievērojami uzlabos tavu omu.

SVARI Šonedēļ veiksme būs tava sabiedrotā, tu lieliski tiksi galā ar profesionālajiem pienākumiem, spēsi uzturēt harmoniju ģimenes dzīvē. Līdz nedēļas vidum labvēlīgs brīdis jaunu biznesa attiecību veidošanai, komandējumiem, saiknei ar ārzemēm. Savukārt, sākot ar ceturtdienu, vairāk uzmanības var nākties veltīt birokrātiskām niansēm, valsts iestāžu apmeklēšanai. Brīvdienās ļauj prātam pārslēgties no pienākumiem pie atpūtas, dzīves baudīšanas.

SKORPIONS Tev aktualizēsies finansiālie jautājumi. Nav izslēgti papildu izdevumi saistībā ar ģimenes vajadzībām, atvasīšu ārpusskolas gaitām. Arī mājoklis, tā labiekārtošana var prasīt papildu ieguldījumus. Profesionālajā lauciņā būsi enerģisks, tieksies ieņemt līdera pozīcijas, izrādīsi iniciatīvu. Kāds Skorpions var piedalīties kādā ar transportu, loģistiku saistītā projektā. Nedēļas nogale būs kā radīta kopā būšanai ar ģimeni.

STRĒLNIEKS Šī nedēļa ir atbilstoša, lai aktīvāk pievērstos komercdarbībai, dzīves lietišķajai pusei. Pratīsi organizēt, slēgt darījumus, būt sabiedrības uzmanības centrā, tādējādi izpelnoties atpazīstamību un atzinību. Ja kārtojamas kādas juridiskās darīšanas, tās labāk organizēt nedēļas vidū, savukārt naudas lietas vari risināt nedēļas sākumā vai arī pašā nogalē. Mīlas jomai šis brīdis dos zināmu mieru, harmoniju, mudinās vairāk domāt vienam par otru.

MEŽĀZIS Tu palēnām, pamazām, bet tuvosies savam mērķim. It visās lietās būsi pacietīgs un apdomīgs, neļausi steigai vai uztraukumiem iedragāt kārotos panākumus. Saskarsmē ar sadarbības partneriem, priekšniecību spēsi apliecināt sevi kā zinošu un pieredzējušu speciālistu. Privātajā dzīvē izrādīsi pastiprinātas rūpes par savām atvasītēm, būsi atbildīgs pret mīļoto. Laulātais nedēļa izskaņā var sagādāt tev patīkamu pārsteigumu.

ŪDENSVĪRS Tevi interesēs ar dažādām novitātēm, inovācijām saistītais. Šī ir veiksmīga nedēļa, lai papildinātu savas zināšanas, veidotu saikni ar līdzīgi domājošajiem. Ja tev kārtojami, kādi juridiskie jautājumi, esi uzmanīgs, labāk ļauj, lai tev palīdz šīs jomas profesionālis. Kur tev palīdzība pavisam noteikti nebūs vajadzīga, tas ir sabiedriskajās aktivitātēs. Tu lieliski pratīsi rast saikni ar apkārtējiem, ģenerēsi jaunas idejas, būsi kā iedvesmotājs citiem.

ZIVIS Vairāk patiks darboties aizskatuviski, taču arī šādi tu panāksi patiesi daudz. Emocionālajā plānā būsi samērā jūtīgs, ātri iekarsīsi. Nedēļas sākumā vajadzētu atturēties kārtot finansiālus jautājumus, savukārt radošās ieceres ies uz urā. No trešdienas vairāk laika sanāks veltīt ikdienišķiem pienākumiem, taču tu arī tos spēsi padarīt interesantus, pateicoties savai iztēlei, fantāzijai. Attiecību jomā daudz kas būs atkarīgs no tava noskaņojuma, pašsajūtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu