Likteņa pirksts: Ņujorkas policija palīdz pārim, kas pazaudēja notekā saderināšanās gredzenu

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Briti Daniela Entonija un Džons Drenans savā desmitajā attiecību gadadienā bija devušies ceļojumā uz Ņujorku. Dažas stundas pēc Centrālparkā veiktā bildinājuma no Entonijas pirksta noslīdēja pārāk lielā izmēra gredzens un iekrita notekā. Domādami, ka gredzens pazudis uz mūžu, saderinātie atgriezās atpakaļ Lielbritānijā, taču Ņujorkas policija drīz pēc tam atrada saderināšanās gredzenu un ar sociālo tīklu palīdzību sāka meklēt tā īpašniekus.

Drenans intervijā BBC stāsta, ka esot nēsājis gredzenu kabatā divas dienas pirms bildinājuma. Lūgt mīļotās roku viņš nolēma rudenīgajā Centrālparkā, taču gredzens nebija pareizajā izmērā - Entonijai tas bija par lielu.

"Es teicu Džonam, ka tas ir par lielu, bet viņš gribēja, lai to valkāju," intervijā BBC stāsta Entonija.

"Es teicu, ka tas nekas," skaidro Drenans. "Es biju tik laimīgs, ka pēc visiem šiem gadiem varu saukt viņu par savu līgavu."

Pēc bildinājuma pāris devās uz restorānu un noskatīties "Christmas Spectacular" šovu Taimskvērā.

"Es gribētu uzsvērt, ka es neizteicu bildinājumu virs notekas Taimskvērā - tur mēs to pazaudējām," teica Drenans.

Pāris uzreiz sazinājās ar policiju, kas atvēra noteku, taču pēc divas stundas ilgiem meklējumiem pazaudēto saderināšanās gredzenu tā arī neatrada. Tā kā pāris bija zaudējis cerības atrast gredzenu, viņi devās prom, neatstājuši policijai savus datus.

Svētdien Entonija un Drenans atgriezās Lielbritānijā un plānoja doties uz juvelierizstrādājumu veikalu pēc jauna gredzena. Taču pavisam drīz pēc nolaišanās Lielbritānijā kāds draugs pārim norādīja, ka Ņujorkas policija ar sociālo tīklu palīdzību viņus meklē, jo atraduši gredzenu. 

"Mēs nespējām tam noticēt. Mēs domājām, ka tas ir pagalam," teica Entonija.

Pāris pateicās Ņujorkas policijai. Drīzumā gredzens tiks nogādāts Anglijas pilsētā Pīterboro dzīvojošajam pārim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu