Ralfs turpina "postīt internetu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ralph Breaks the Internet ("Ralfs izposta internetu")
Ralph Breaks the Internet ("Ralfs izposta internetu") Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros līderis nemainīgs - nedēļas nogalē par pieprasītāko otro nedēļu pēc kārtas kļuvusi animācijas filma "Ralfs izposta internetu" (Ralph Breaks the Internet), kas ir turpinājums 2012. gada lentei "Wreck-It Ralph".

"Disney" studijas filma nedēļas griezumā iekasējusi 24 miljonu dolāru, ziņo "collider.com".

Filmas reklāmas rullītis:

Filmas pirmizrāde:

Labi rezultāti ceturtajā nedēļā arī jaunajai animācijas filmai par zaļo vīriņu, kurš mēģina nolaupīt Ziemassvētkus - Grinču - 17,7 miljoni un kāpums no 3. uz 2. vietu. Šoreiz Grinča lomā iejuties nevis Džims Kerijs, bet gan britu aktieris Benedikts Kamberbačs (Benedict Cumberbatch), kurš ierunājis mazā zaļā vīriņa tēlu.

Aplūko foto no filmas pirmizrādes.

3. vietā Silvestrs Stalone un Maikls B. Džordans jaunajā filmā «Krīds 2» («Creed 2»). Šis ir turpinājums «Rokija» franšīzei, stāstot par Apollo Krīda dēlu Adonisu Krīdu (Maikls. B. Džordans) un viņa dzīvi boksa pasaulē, vienlaikus stāstā svarīgu lomu ieņemot Rokijam Balboa (Silvests Stalone) kā Krīda mentoram.

Filma iekasējusi 16,8 miljonus.

Vienīgais jaunums topā - šausmu filma "Possession of Hannah Grace", kas startējusi 7. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu