TVNET Ziemassvētku akcija: Iepriecini bērnus, kuri ļoti to gaida! (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Ziemassvētki ir brīnumu laiks, kuru neatkārtojamu dara mazo bērnu ziņkārība, verot vaļā kārotās dāvanas. Kā jau zinām, Ziemassvētku vecītim svētku laikā ir ļoti daudz darba, tāpēc mēs, TVNET, vēlamies viņam palīdzēt Alūksnes rajona bērniem ar īpašām vajadzībām, daudzbērnu ģimenes atvasēm un bērniem no īpaši mazturīgām ģimenēm. Tomēr tas nav iespējams, ja nesniegsi palīdzīgu roku arī tu, TVNET lasītāj! Kopā mēs varam dāvāt prieku bērniem, kuriem tas ļoti nepieciešams...

TVNET Ziemassvētku akcijai «Sagādā prieku» tika atsūtītas 30 bērnu ar īpašām vajadzībām vecumā no 7 līdz 16 gadiem vēstules Ziemassvētku vecītim. Arī ķipari no daudzbērnu mazturīgām  ģimenēm - vecumā no 1 līdz 15 gadiem ļoti cer iegūt sen kāroto lietu.

APLŪKO BĒRNU VĒSTULES TE!

GALERIJA: TVNET Ziemassvētku akcijas «Sagādā prieku» bērni

Lūgumi Ziemassvētku vecītim ir dažādi, ieskatam:

“Man ir 5 gadi, par visu vairāk es vēlētos mācēt runāt, lai varētu sarunāties ar citiem, lai varētu ģimenei pateikt, ka mīlu viņus. Bet tas pagaidām nav iespējams. Bet man ļoti patīk mašīnas, tāpēc es vēlētos trasi ar daudzām mašīnām...”

Rūdis vēlas grāmatu ar lielām bildēm, jo tikai tā viņš, redzot skaistus attēlus, spēj paust emocijas.

“Mācos čakli, spēlēju flautu un skraidu ar savu savu vācu aitu suni Rego. Vēlētos ļoti siltas ziemas drēbes un zābaciņus, jo slimoju ar artrītu un man visu laiku salst, bet arī ziemā vēlos doties ārā ar brāļiem, māsām un savu suni...”

“Es visu gadu klausīju mammu un palīdzēju tīrīt māju, lai man būtu daudz labu darbu priekš tevis. Es ļoti gribu tev palūgt daudz krāsaino zīmuļu un grāmatu, jo man patīk krāsot...”

BĒRNU VĒSTULES!

Vadoties pēc vēstulēs rakstītā, esam izveidojuši dāvanu sarakstu un piedāvājam arī Tev iejusties Ziemassvētku vecīša ādā.

Foto: TVNET

GALERIJA: TVNET Ziemassvētku akcijai «Sagādā prieku»: bērnu vēstules!

Proti, izvēlies kādu no lapā redzamajām dāvanām un līdz 12. decembrim piesakies tādu nogādāt pie mums redakcijā!

Lai to izdarītu, nepieciešams pieteikties pie konkrētā bērniņa, aizpildot šo anketu!

Beidzamais datums, kad nogādāt dāvanu redakcijā (Marijas iela 2, 3 stāvs, TVNET, Rīga), ir 17. decembris!

Obligāts noteikums: dāvanu saiņo dāvanu maisiņā, bet neaizlīmē to, lai varam pārbaudīt dāvanu atbilstību un saturu. Pieliec klāt bērna vārdu un vecumu! Protams, arī sirsnīgu apsveikuma un novēlējuma kartīti.

BĒRNU VĒSTULES

PIETEIKŠANĀS ANKETA

Kad vecīša dāvanu maiss būs piepildīts, mēs dosimies ciemos pie čaklajiem vēstuļu rakstītājiem, ar kuriem tiksimies Alūksnē. Pēc dāvanu dalīšanas gaidi reportāžu no sirsnīgā pasākuma - nofotografēsim bērnus kopā ar dāvanām, un tu ieraudzīsi, tieši kuru mazo sirdi esi iepriecinājis!

Foto: TVNET

Reportāžu no dāvanu pasniegšanas pasākuma publicēsim gada nogalē.

Paldies sabiedriskā labuma organizācijai «Latvijas Bērnu fonds» par atsaucību!

Neskaidrību gadījumā lūgums rakstīt uz e-pasta adresi sagadaprieku@co.tvnet.lv.

Reportāžas no iepriekšējiem akcijas «Sagādā prieku» Ziemassvētkiem:

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu