TVNET Ziemassvētku akcijā «Sagādā prieku» rūķi ir visiem bērniem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

TVNET akcijas «Sagādā prieku» Ziemassvētku vecītim vēstules bija atsūtījuši 30 bērni no Alūksnes rajona. Ķipari, kuri sūtīja vēstules, ir gan ar īpašām vajadzībām, gan no mazturīgām daudzbērnu ģimenēm. Visu bērnu sirsniņās ir kāda vēlēšanās, ko tad TVNET kopā ar rūķiem centās realizēt. Pateicoties mūsu mīļajiem lasītājiem, dāvanas ir jau sarūpētas, un nu atliek vien doties ciemos, lai iepriecinātu bērnus!

Vēlamies pateikt milzīgu paldies visiem TVNET lasītājiem, kuru atsaucība nav vārdos aprakstāma.

Lai gan visas dāvaniņas atnestas vēl nav, zinām, ka rūķu centība un čaklums drīz šo lietu nokārtos.

Bet ja uzrodas vēl kāds rūķis, kas jebkādi vēlas palīdzēt, līdz 17.12. ir iespēja to izdarīt!

  • Alūksnes novada bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām biedrības „Saulstariņi” lūgums ir puzles dažāda vecuma bērniem.
  • Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldes struktūrvienības, dienas aprūpes centra ''Saules stars" iemītnieku lielākā vēlēšanās ir BOCCIA spēle.

Ziedoto kopā ar dāvanām mēs nogādāsim Alūksnē. 

Katra atnestā dāvaniņa ir skaisti iesaiņota, un nevienai nav aizmirsts pievienot apsveikuma vēlējuma kartīti. Pat dāvanas, kas šķietami varētu sagādāt mazliet rūpju un prasīt laiku, nav bijis bieds rūķiem, un viņi ir devušies meklēt

gan siltus zābaciņus meitenei, lai varētu skriet ar sunīti pa sniegu, gan slēpes ar visiem zābakiem, kurus vēstulē puisēns bija pakautrējies palūgt, domāja - iztikšu šogad tikai ar slēpēm, gan telefonu, kurš pirmajā mirklī var šķist nedaudz augstprātīga prasība, bet, kad lasi, ka meitene grib sazvanīt mammu, kura garas stundas ir darbā, - jautājumi apsīkst. 

Tas pats stāsts ar planšeti, kuru lūdz zēna māsiņa, lai varētu brālīti, kura slimība nosaka to, ka zēns nekad neizaugs liels, izklaidēt, kamēr viņai ir jāpilda mājas darbi skolai. 

Bija arī trīs brālīši, kuru sapnis ir tik kārots, ka cerība to neliedz jautāt, - visi viņi alkst pēc velosipēdiem, jo jaunajā ģimenē, kur šobrīd dzīvo, uz 8 bērniem ir tikai viens, un tas ir māsas rozā meiteņu ritenis. Protams, apzinoties gan velosipēda izmaksas, gan gabarītus, jau vēlējāmies jautāt pēc alternatīvas, ja nu rūķim šīs uzdevums par lielu, -  tomēr saglabājām cerību, ja nu...

Un atradās rūķi, kuri tik tiešām šo sapni piepildīja, un velosipēdi šobrīd jau ir ceļā uz Alūksni. Paldies liels draugiem no uzņēmuma "whiteCryption" par sapņa piepildījumu un par ceļa organizēšanu. 

Šī akcija ir ne tikai sapņu materializēšana - tā ir fantastiska iespēja mums visiem redzēt, kas mums dzīvo līdzās, un liek aizdomāties par otru, kam šajā brīdī neiet tik spoži vai gludi. 

Vēlreiz vēlamies pateikt MILZĪGU paldies visiem rūķiem, bez jums tas mums neizdotos! 

Uz Alūksni dosimies 19.12., un te jāsaka liels paldies arī draugiem no "Bērnu fonda", kuru atsaucība ir liels, liels palīgs projekta organizēšanā. Kā arī Alūksnes 15. ceļu pārvaldei par pasākuma vietas organizēšanu.

Meklē reportāžu par to, kā mums gāja jau Ziemassvētku vakarā TVNET!

Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET

 

Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET

IR RŪĶIS!!!  ANDA (8)  - liela lelle, grāmatas

Foto: TVNET

GALERIJA: TVNET Ziemassvētku akcijas «Sagādā prieku» bērni 

 GALERIJA: TVNET Ziemassvētku akcija «Sagādā prieku»: bērnu vēstules!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu