“Troņu spēles” aktieris atklāti par lomu jaunajā BBC grāvējā "Miesassargs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Ričards Madens (Richard Madden)
Ričards Madens (Richard Madden) Foto: AFP / Scanpix

Jaunā BBC seriāla “Miesassargs” (“Bodyguard”) galvenās lomas atveidojās, skotu aktieris Ričards Madens (Richard Madden, 32) atzinis, ka pēc pirmās seriāla sezonas vairs nav vēlējies turpināt filmēties šajā asa sižeta drāmā. “Tas no manis prasīja vairāk nekā jebkurš cits projekts,” atzinis aktieris, kas pazīstams no lomas seriālā “Troņu spēle” (“Game Of Thrones”).

Madens jaunajā seriālā atveido miesassargu Deividu Badu (David Budd) - psiholoģiski traumētu kara veterānu, kuram ir problēmas ģimenes dzīvē. Viņš tiek nolīgts par miesassargu augsta ranga britu amatpersonai - iekšlietu ministrei Džūlijai Montegjū (atveido aktrise Kīlija Hovsa).

"Filmēšanās no manis prasīja tik daudz fiziski, mentāli un personiski," viņš atklāj intervijā izdevumam "GQ". "Es nesatiku nevienu savu draugu vairākus mēnešus. Tas bija ļoti nogurdinošs process."

"Mums nebija brīvdienu. Manam varonim ne sekunde nav brīva," viņš turpina.

Ričards Madens seriālā "Troņu spēle"
Ričards Madens seriālā "Troņu spēle" Foto: publicitātes

Kopš klajā nākšanas augustā, šis sešu sēriju seriāls ir kļuvis par skatītāko seriālu BBC vēsturē pēdējo desmit gadu laikā. Šobrīd tiesības uz to iegādājies video straumēšanas milzis "Netflix".

Noskaties seriāla reklāmas rullīti: 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu