Iznācis ISSP plānotājs 2019. gadam ar 30 valstu fotogrāfu darbiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Iznācis ISSP plānotājs 2019. gadam ar 30 valstu fotogrāfu darbiem
Iznācis ISSP plānotājs 2019. gadam ar 30 valstu fotogrāfu darbiem Foto: ISSP

Pēc gada pārtraukuma izdots ISSP dizaina plānotājs 2019. gadam, kura 53 atvērumos redzami Starptautiskās Fotogrāfijas vasaras skolas dalībnieku un pasniedzēju autordarbi. Biedrība ISSP plānotāju izdod jau sesto reizi.

ISSP plānotājs 2019. gadam ir pārdomāts dizaina objekts, kas padara laikmetīgo fotogrāfiju baudāmu ikdienā, un kopš pirmā plānotāja izdošanas 2013. jau kļuvis iecienīts vietējo un ārzemju fotogrāfijas mīļu vidū. Nedēļu atvērumos redzamas īpaši atlasītas ISSP 2018 dalībnieku fotogrāfijas, kā arī vēsturiski fotoattēli no Kuldīgas novada muzeja arhīva. Šogad ISSP vasaras skolā piedalījās 73 fotogrāfi un kuratori no 30 valstīm, radot fotosērijas, instalācijas, grāmatas, multimediju un video darbus.  

 Plānotāja nedēļas atvērumus papildina gada kalendāri, pasaules karte, vārda dienas, starptautiskie svētki un lapas piezīmēm. Jau šobrīd izdevumu iespējams iegādāties ISSP Galerijā Berga Bazārā, pasūtīt internetā, drīzumā tas būs atrodams izmeklētos dizaina un grāmatu veikalos Rīgā. 

Izdevums tapis sadarbībā ar Kuldīgas Novada pašvaldību un AS Antalis. Dizaina autori – ISSP ilggadējie partneri apvienība rabit!! (Artis un Rūta Brieži).

Vairāk informācijas par plānotāju šeit

Biedrība ISSP jau 12 gadus darbojas laikmetīgās fotogrāfijas jomā, veidojot aktīvu fotogrāfijas vidi Latvijā, izglītojot jauno Latvijas fotogrāfijas autoru paaudzi un veicinot starptautisku apmaiņu. Līdz ar jaunās telpas atklāšanu Berga Bazārā, ISSP sevi piesaka kā nozīmīgu pieturas punktu Rīgas kultūras kartē – vienīgo laikmetīgajai fotogrāfijai veltīto telpu Latvijā. ISSP telpas adrese: Marijas iela 13 k-3, Berga Bazārs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu