RFS pārtrauc sadarbību ar septiņiem futbolistiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Ventspils" un RFS futbolistu duelis
"Ventspils" un RFS futbolistu duelis Foto: Raitis Supe/synottipvirsliga.lv

Latvijas futbola virslīgas vienība RFS pārtraukusi sadarbību ar septiņiem vienības futbolists, pavēstījis klubs.

RFS atvadījusies no leģionāriem - gruzīniem Laša Šergelašvili un Irkali Siharulidzes, serba Milana Saviča, ganieša Ofosu Apija, baltkrieva Dmitrija Platonova un brazīlieša Eliveltu, kā arī no latviešu futbolista Arta Jaudzema.

No šiem spēlētājiem aizvadītajā sezonā rezultatīvākais bija Eliveltu, kurš guva četrus vārtus, kamēr Jaudzems un Šergelašvili katrs atzīmējās ar diviem precīziem raidījumiem, bet Siharulidzes un Platonova kontā pa vienam vārtu guvumam.

RFS aizvadītajā sezonā virslīgas kopvērtējumā finišēja trešajā vietā, bet ilgu laiku sezonas pirmajā pusē bija vadībā. Turnīra otrajā pusē rīdzinieki palaida sev priekšā gan čempioni "Riga", gan arī "Ventspili".

RFS šosezon ir piedzīvojusi būtiskas izmaiņas komandas vadībā, jo Latvijas futbola leģenda Māris Verpakovskis RFS ģenerāldirektora amatā oficiāli nomainījis Maksimu Krivuņecu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu