Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: deposit

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Profesionālie jautājumi risināsies bez īpašas aizķeršanās, taču privātās lietas var būt nedaudz apgrūtinātas. Šodien galvenais saglabāt nosvērtību un neļaut vaļu mirkļa emocijām, dusmu uzplūdiem.

VĒRSIS Labprātāk strādāsi vienatnē, tā ļaus daudz nopietnāk koncentrēties veicamajiem pienākumiem. Kādam Vērsim var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi.

DVĪŅI Ar dedzīgumu turpināsi iesāktās lietas, būsi analītisks, veikls un pielāgoties spējīgs praktiski jebkurai situācijai. Nav izslēgts, pie tava apvāršņa parādīsies, kāda simpātiska pretējā dzimuma pārstāve.

VĒZIS Iedvesmu darbam sniegs ģimene, jo īpaši atvasītes. Šodien var nākties kārtot dažādas formalitātes, pievērsties saimnieciskiem jautājumiem. Komunikācijā ar bosu centies būt maksimāli lietišķs.

LAUVA Būsi iegājis optimālā darba tempā, kuru nu vajadzēs uzturēt. Lielisks brīdis, lai dotos komandējumā, apgūtu jaunas iemaņas, pieslīpētu jau esošās. Esi piesardzīgāks, risinot finansiālos darījumus!

JAUNAVA Būsi kā radīts analītiska rakstura darbam. Ātri un bez liekiem kavēkļiem tiksi galā arī ar organizatoriskiem pienākumiem. Uzlabosies sapratne ar kolēģiem, augstākstāvošajiem. Vakars solās būt romantisks.

SVARI Lai arī kādu lēmumu tu būtu pieņēmis, turies pie tā! Tieši svārstīgums, neizlēmība var iedragāt darba rezultātu. Daiļā dzimuma pārstāves vēlēsies kļūt vēl iekārojamākas, pavedinošākas.

SKORPIONS Necenties visu skatīt melnā vai baltā krāsā, atceries, ka dzīvē ir arī citas nokrāsas. Šodien laiks atbilstošāks mazāk atbildīgu darbu veikšanai. Attiecībās ar mājiniekiem esi iejūtīgāks, atsaucīgāks.

STRĒLNIEKS Nesteidzies ar secinājumiem, tie šodien var būt pārsteidzīgi. Labāk dubultā pārliecinies par savu domu pareizību, pirms izsaki viedokli, citādi ātri vien vari iedragāt savu profesionālo reputāciju.

MEŽĀZIS Nežēlosi ne laiku, ne enerģiju, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Savā rīcībā būsi pašaizliedzīgs un punktuāls. Apkārtējie var nedaudz apskaust tevi. Dienas izskaņu pavadi kopā ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Situācija darba lietās var būt nedaudz svārstīga. No vienas puses, lietas virzīsies vēlamajā virzienā, no otras, var rasties zināmi šķēršļi, neparedzēti kavēkļi. Centies būt savaldīgs un apdomīgs.

ZIVIS Tava oma var būt samērā mainīga, neprognozējama. Nevajadzētu ļaut garastāvokļa svārstībām radīt problēmas ikdienišķo darbu izpildē. Esi piesardzīgāks, risinot materiālas dabas jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu