Makmilans: Rīgas "Dinamo" parādīja kārtīgu cīņu par vietu "play-off"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brendons Makmilans
Brendons Makmilans Foto: Paula Čurkste/LETA

Neskatoties uz piedzīvoto zaudējumu pēcspēles metienu sērijā, Rīgas "Dinamo" hokejisti pirmdien parādīja kārtīgu cīņu par vietu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu turnīrā, uzskata rīdzinieku vienības uzbrucējs Brendons Makmilans.

Rīgas "Dinamo" pirmdien KHL regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai vienībai Maskavas "Spartak".

Rīdzinieku vienības rindās Brendons Makmilans izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli. Rīgas "Dinamo" labā vārtus guva arī Kevins Klārks, bet "Spartak" sastāvā rezultatīvu piespēli nopelnīja gan Daugaviņš, gan Karsums.

Mača gaitā Rīgas "Dinamo" bija iedzinējos ar 0:1 un 1:2, taču komandai izdevās atspēlēties un izcīnīt vienu punktu, kas rīdziniekiem Rietumu konferences turnīra tabulā ļāvis atgriezties "play-off" zonā jeb labāko astoņniekā.

"Šī skatītājiem bija ļoti skatāma spēle. Kārtīga cīņa par vietu izslēgšanas spēļu zonā. Esmu priecīgs, ka spējām parādīt raksturu. Bijām iedzinēju lomā, bet spējām atspēlēties," Rīgas "Dinamo" mājaslapā intervijā norādīja Makmilans. 

Iepriekšējās divās spēlēs Rīgas "Dinamo" cieta "sausos" zaudējumus ar 0:1 pret Čeļabinskas "Traktor" un 0:5 pret KHL līdervienību Maskavas CSKA.

Arī mačā pret "Spartak" ar vārtu gūšanu nesekmējās līdz brīdim, kad trešā perioda vidū tieši Makmilans izcēlās ar precīzu metienu.

"Protams, ir nomācoši, kad izpildi metienus pa vārtiem, taču ripa spītīgi vārtu līniju nešķērso. Tādi brīži sezonā gadās. Domāju, šodien tam tikām pāri," teica Makmilans, kurš šajā mačā guva savus 9. vārtus šosezon.

"Papildlaikā bija spēle no vārtiem uz vārtiem. Man bija teicamas iespējas. Izslidoju arī pret vārtsargu, bet nedaudz nepaveicās. Viņi izslidoja pret Timuru (Biļalovu), kurš vārtos bija lielisks. Tā, spēlējot trīs pret trīs notiek. Daudz brīva ledus," piebilda Makmilans, uzslavējot Rīgas "Dinamo" krievu vārtsargu, kurš atvairīja 26 pretinieku metienus.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs trešdien viesos pret "Soči" hokejistiem.

"Beigās tomēr nedaudz pietrūka, lai tiktu pie uzvaras. Bet, neskatoties uz to, manuprāt, no šīs spēles ir jāpaņem labais un tā jāturpina arī Sočos," sacīja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs.

"Katrā spēlē ir svarīgi gūt punktus, taču pret šiem pretiniekiem, kas čempionāta tabulā ir nedaudz virs mums, tas ir ļoti būtiski. Ir jādara viss iespējamais, lai tiktu pie uzvaras," uzsvēra Makmilans.

Rīgas "Dinamo" ar 31 punktu 33 mačos patlaban ieņem 8. vietu Rietumu konferencē, kur 7. pozīcijā ar 35 punktiem 35 spēlēs atrodas "Soči".

Savukārt ar 40 punktiem 35 spēlēs Karsuma un Daugaviņa pārstāvētā "Spartak" ierindojas 5. pozīcijā Rietumu konferences turnīra tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu