"Sabres" pēc desmit uzvaru sērijas piedzīvo trešo neveiksmi pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Zuma Press/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda pēc desmit uzvaru sērijas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) cietusi trešo zaudējumu pēc kārtas.

"Sabres" izbraukumā ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās Nešvilas "Predators".

Girgensons šajā mačā nospēlēja 11 minūtes un 17 sekundes, rezultativitātes punktus latvietim negūstot. Tāpat viņš izpildīja divus spēka paņēmienus un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvarētāju komandas rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Raiens Eliss un Kevins Fiala, bet Bufalo komandas sastāvā ar precīzu metienu atzīmējās Sems Reinhārts.

"Sabres" komandai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas, lai gan pirms tam bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

Šosezon Girgensons 26 spēlēs guvis divus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

"Sabres" nākamo maču aizvadīs otrdien, kad mājās cīnīsies ar Toronto "Maple Leafs" komandu.

Girgensona pārstāvētais klubs ar 37 punktiem 28 spēlēs ir trešajā vietā Austrumu konferencē, kur pirmās divas vietas ieņem Tampabejas "Lightning" ar 41 punktu 28 spēlēs un "Maple Leafs" ar 38 punktiem 27 dueļos.

Savukārt "Predators" ar 39 punktiem 28 spēlēs Rietumos ir līdere.

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā, taču šo sezonu uzsākusi krietni veiksmīgāk nekā iepriekšējās un līdz ar to Girgensonam šosezon ir labas iespējas debitēt NHL izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu