Ankipāns: Prieks, ka izcīnījām vismaz vienu punktu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" piedzīvotā zaudējuma pēcspēles metienos Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak", vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns ir apmierināts, ka izdevās izcīnīt vismaz vienu punktu.

"Dinamo" pirmdien viesos pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 0:1) zaudēja "Spartak".

"Dinamo" rindās vārtus guva Brendons Makmilans un Kevins Klārks, bet mājinieku sastāvā ar precīziem metieniem atzīmējās Dmitrijs Kaļiņins un Artjoms Fjodorovs. Savukārt rīdzinieku sastāvā vienīgo precīzo pēcspēles metienu izpildīja Metjū Majone.

"Pēdējās spēlēs nespējām gūt vārtus, taču šoreiz to pratām izdarīt. Esmu priecīgs, ka ieguvām vismaz vienu punktu, taču mums jādodas uz priekšu," pēc spēles preses konferencē sacīja Ankipāns.

Tikmēr "Spartak" treneris Igors Ulanovs uzsvēra, ka "Dinamo" ir ļoti disciplinēta komanda, kurā ir vairāki talantīgi spēlētāji.

"Viņi daudz apdraudēja mūsu vārtus noslēdzošajā trešdaļā, tomēr mačs bija līdzīgs un esam priecīgi, ka guvām uzvaru."

Pēc spēles ar "Spartak" Rīgas komandai trešdien būs izbraukuma mačs ar "Soči" hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" ar 31 punktu 33 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, bet "Spartak" ar 40 punktiem 35 mačos ir piektā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu