Brāļi Dukuri starp ātrākajiem pirmajos treniņbraucienos Siguldā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas vadošie skeletonisti Martins un Tomass Dukuri pirmajos treniņbraucienos, gatavojoties Pasaules kausa (PK) izcīņas pirmajam posmam Siguldā, uzrādījuši vienus no ātrākajiem rezultātiem. 

Pirmajā braucienā otrdien Martins Dukurs trasi veica 51,23 sekundēs, kas bija ātrākais laiks 24 dalībnieku konkurencē. Viņa vecākais brālis Tomass Dukurs trasē pavadīja 51,53 sekundes, uzrādot trešo ātrāko laiku. 

Cits Latvijas pārstāvis Ivo Šteinbregs, kurš šāda mēroga sacensībās piedzīvos debiju, pirmo braucienu veica 52,13 sekundēs, kas viņam deva devīto vietu. 

M. Dukurs otrajā braucienā pieļāva kļūdu un ar 52,35 sekundēm ieņēma trešo vietu, kamēr T. Dukurs ar laiku 51,94 sekundes bija ātrākais. 

Šteinberga uzrādītais laiks 52,68 sekundes otrajā braucienā viņam deva septīto vietu. 

2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu čempions Sunbins Juns pirmajā braucienā trasi veica 51,92 sekundēs, bet otrajā 52,64. 

Skeletonā dāmām Latvija nebūs pārstāvēta. Savainojumu turpina dziedēt valsts labākā skeletoniste Lelde Priedulēna. 

Siguldā Pasaules kausa izcīņas posms notiks pirmo reizi. Piektdien risināsies bobsleja sacensības dāmām divniekos, sestdien uz starta izies kungu bobsleja divnieki un skeletonisti. Svētdien vēlreiz sacentīsies vīriešu divnieku ekipāžas un skeletonistes. 

Kopumā Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks astoņi posmi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu