Ieskats turnejas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" aizkulisēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties vērienīgajam turnejas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" noslēguma koncertam 11. decembrī Ķīpsalas hallē, mūziķi aktīvi gatavojas lielajam notikumam, piedaloties ne vienā vien mēģinājumā un turpinot koncertēt. Tagad ir iespējams arī ielūkoties šā projekta aizkulisēs un aplūkot fotogrāfijas no 30. novembra koncerta Valmieras Kultūras centrā.

Ķīpsalas koncertā uzstāsies Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Andris Ērglis, "Līvi", "Refleksija", "Z-Scars", Olga Rajecka, Katrīna Bindere, Madara Grēgere, Gatis Mūrnieks un citi mūziķi. Lauris Reiniks arī vakara vadītāja lomā. Ar dziesmu popūriju pirmo reizi koncertā “Mans draugs Mārtiņš Freimanis” uz skatuves kāps dziedošo aktrišu trio “Saldais”, un īpaši sagatavotu pārsteigumu izdziedās koncerta režisore Marija Bērziņa.

Šo lielkoncertu kuplinās arī vairāk nekā 100 dalībnieki no dažādiem Rīgas koriem, tajā skaitā koris “Mūza”, kuru repertuārā Freimaņa mūzika ir jau daudzus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu