Ar trīs dienu svinībām atklāts vēl viens dzīves baudītāju iemīļotais “Ezītis”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

​Gluži kā lepnas kāzu svinības - trīs dienas ar dzīvo mūziku un ballīti līdz pirmajam tramvajam aizvadītajā nedēļā tika svinēta jaunā, trijos stāvos iekārtotā Kalnciema “Ezītis miglā” atvēršana.

Svinības ar vērienu sākās ceturtdienas, 29. novembra, vakarā un turpinājās līdz pat svētdienas rītam. Atklāšanas ballītē apmeklētājus priecēja dziedātājs un saksofonists Dagnis Roziņš, kurš uzstājās kopā ar “TV3” šova “X-Faktors” nu jau izbalsoto dalībnieku Robertu Memmēnu. Tieši šeit pirmo reizi plašākai publikai bija iespēja dzīvajā novērtēt arī Memmēna šī gada konkursa “Supernova” atlases dziesmu.

Arī piektdien un sestdien bija dzirdami šī gada konkursa “Supernova” atlases dziesmu pirmatskaņojumi. Piektdien savu dziesmu publikai prezentēja Miks Dukurs, savukārt sestdien divas “Supernova” atlases dziesmas izpildīja dziesminieks Miks Galvanovskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu