Ar pašmāju slavenību piedalīšanos atvērta vēl viena Rača grāmata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ritvars Stankevičs

​3. decembrī ar sirsnīgu koncertu, skatītāju piepildītā VEF kultūras pils zālē sākās Guntara Rača un grupas “Saldās sejas” koncertu un grāmatas “Reiz Ziemassvētkos” svētku koncertsērija. Koncertā kā īpašie viesi piedalījās Lauris Reiniks, Ivo Fomins, Normunds Rutulis, Katrīna Bindere, Latvijas Radio bērnu vokālais ansamblis “Dzeguzīte” un tikai Rīgas koncertā arī Rīgas Valsts vācu ģimnāzijas jauktais koris “Skulda” diriģentes Ievas Mezītes vadībā.

Koncerta divās daļās izskanēja daudzas populāras dziesmas ar Guntara Rača vārdiem, kuras komponējuši Raimonds Pauls, Jānis Lūsēns, Ainars Virga un Tomass Kleins. Netrūka arī pasaules Ziemassvētku klasikas un dzejas lasījumu.

Ņemot vērā lielo pieprasījumu, mākslinieki izsludinājuši papildkoncertu – Liepājā 5. decembrī, koncertzālē “Lielais dzintars”, jo koncerts 6. decembrī ir jau pilnībā izpārdots. Tālāk muzikantu ceļi vedīs uz Valmieru, kur 7. decembrī notiks koncerts kultūras centrā, bet šīs nedēļas izskaņā, 9. decembrī paredzēts koncerts Ventspils teātra namā “Jūras vārti”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu