Rīgas "Dinamo" hokejisti Sočos centīsies pārtraukt neveiksmju sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda trešdien izbraukumā spēkosies ar hokeja klubu "Soči", cenšoties pārtraukt neveiksmju sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā. Mača sākums paredzēts plkst. 18.30 pēc Latvijas laika.

Rīgas "Dinamo" komanda zaudējusi iepriekšējos 4 mačos pēc kārtas, turklāt pēdējās 7 spēlēs izcīnīta tikai 1 uzvara.

Pēdējā laikā grūti klājies arī hokeja klubam "Soči", kas iepriekšējās 5 spēlēs piedzīvojis 4 zaudējumus.

Komandām šī būs svarīga cīņa, jo abi klubi Rietumu konferences turnīra tabulā patlaban atrodas līdzās, Rīgai ieņemot 8. vietu, bet Sočiem - 7. pozīciju.

Rīgas "Dinamo" šosezon 33 mačos izcīnījis 31 punktu, bet "Soču" hokejisti tikuši pie 35 punktiem 35 spēlēs.

"Soči" komandā šosezon rezultatīvākais spēlētājs patlaban ir zviedru uzbrucējs Roberts Rosens, kurš 35 mačos guvis 8 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles (24 punkti).

Savukārt 21 punktu sakrājis kanādiešu uzbrucējs Ēriks O'Dels, kurš guvis 10 vārtus un izdarījis 11 rezultatīvas piespēles.

Abas komandas šosezon vienreiz jau tikās savā starpā - 27. septembrī Rīgā mājinieki piekāpās pretiniekiem ar rezultātu 1:4.

Rīgas "Dinamo" sastāvā rezultatīvākie spēlētāji šosezon ir zviedru uzbrucējs Līnuss Videls un kanādiešu aizsargs Metjū Majone, kuri katrs sakrājuši 29 punktus.

Videls šosezon 28 mačos guvis 13 vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles, bet Majone atzīmējies ar 7 precīziem metieniem  un 22 rezultatīvām piespēlēm komandas biedriem. 

Pēc spēles Sočos nākamais mačs Rīgas "Dinamo" paredzēts piektdien, 7. decembrī, savā laukumā pret Ufas "Salavat Julaev".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu