ASV lidmašīna ietriecas bērnu terapeitiskajā centrā un aizdegas

TVNET/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Sestdien bērniem ar autismu paredzētā terapeitiskajā centrā Floridas štatā, ASV, ietriecās neliela lidmašīna, kas avārijas brīdī aizdegās. Avārijā gāja bojā divi cilvēki, kas atradās lidaparātā, bet citu cietušo nebija, ziņo aģentūra "Reuters".

Novērošanas kameru ierakstā redzams, ka lidmašīna uzliesmo uzreiz pēc ietriekšanās ēkas sienā. Laukā no terapeitiskā centra sāka skriet bērni un pieaugušie. Laimīgā kārtā centrā esošie cilvēki tika cauri sveikā bez savainojumiem.

Sešvietīgās lidmašīnas pilots Eladio Markess neilgi pēc pacelšanās ziņoja gaisa satiksmes kontrolieriem par ārkārtas situāciju.

"Uguns kreisajā dzinējā, griežamies atpakaļ," viņš ziņoja.

51 gadu vecais Markess bija pieredzējis pilots, kurš nodibināja savu pilotu skolu. Otrs cilvēks, kurš gāja bojā, ir viņa bijušais audzēknis.

Terapeitiskajā centrā Fortloderdeilā, kas paredzēts bērniem ar autismu, avārijas brīdī atradās astoņi pieaugušie un pieci bērni. Visi paspēja izkļūt no ēkas bez savainojumiem. Ēkai nodarīti vērā ņemami bojājumi, un centram nāksies meklēt jaunas telpas.

Par notikušo sākta izmeklēšana, kurā tiks pētīts, vai lidaparātam bija nodrošināta regulāra apkope.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu