Tiesai nodod krimināllietu pret dzērājšoferi par iesperšanu policistam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bauskas rajona prokuratūra nodevusi tiesai krimināllietu, kurā par uzbrukumu policijas darbiniekam apsūdzēts kāds agrāk sodīts autovadītājs.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai, šogad oktobrī Valsts policija uz Bauskas šosejas konstatēja automašīnu, kura pie atļautajiem 90 kilometriem braukusi ar ātrumu 130 kilometri stundā, aģentūra LETA noskaidroja prokuratūrā.

Policijas darbinieki sāka pakaļdzīšanos un bēgli panāca.

Apsūdzētais policistiem uzrādīja tikai automašīnas reģistrācijas apliecību. Turklāt alkometrs uzrādīja, ka apsūdzētais vīrietis transportlīdzekli vadījis gandrīz divu promiļu alkohola reibumā.

Pārbaudot datus, policijas darbinieki noskaidroja, ka viņam nav tiesību vadīt transportlīdzekli un viņš atradās meklēšanā sakarā ar neizciesto administratīvo sodu.

Apsūdzētais, saprotot, ka tiks aizturēts sakarā ar izsludināto meklēšanu un nogādāts policijas iecirknī, kļuva agresīvs un mēģināja no policijas darbiniekiem izrauties.

Lai izvairītos no kriminālatbildības un administratīvā soda izciešanas, aiz dusmām tīši iespēra vienam policijas darbiniekam pa galvu, nodarot viņam fiziskas sāpes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu