Bobsleja pilots Ralfs Bērziņš: Jābrauc tikai un jāturpina strādāt

Gatis Kreceris
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais bobsleja pilots Ralfs Bērziņš šajā nedēļas nogalē Siguldā, kur risināsies Pasaules kausa (PK) izcīņas pirmais posms, cer aizvadīt divus stabilus braucienus. "Jābrauc tikai un jāturpina strādāt," viņš TVNET sacīja pēc pirmajiem treniņbraucieniem. 

"Ar pirmajiem treniņbraucieniem īsti neesmu apmierināts, bet vēl ir laiks strādāt," sacīja Bērziņš. "Vēl ir vairāki braucieni, būs jāizlabo visas kļūdas. Bijām prom un esmu nedaudz pazaudējis pavedienu. Trase ir labāka, pamainīta un ir jāpierod. Domāju, viss būs labi."

Šosezon Bērziņš būs Latvijas komandas otrais pilots, aiz Oskara Ķibermaņa. Sacensībās šajā sezonā savainojuma dēļ, visticamāk, nepiedalīsies Oskars Melbārdis. 

"Tehnika man ir laba, sūdzību nav," teica Bērziņš. "Jābrauc tikai un jāturpina strādāt."

Viņam šāda mēroga sacensībās būs pirmā pieredze. 

"Vienmēr gribas iepriecināt līdzjutējus, izdarīt visu labāko. Jānobrauc pēc iespējas labi, tad arī būs rezultāts," norādīja jaunais bobsleja pilots. "Siguldas trasē, protams, zinām vairāk nianšu nekā ārzemnieki, bet tas nemaina faktu, ka jāveic labi braucieni. Bet savas priekšrocības mums ir."

Sacensības bobslejā divniekiem notiks sestdien un svētdien. 

"Galvenais, gribu aizvadīt divus labus braucienus," pauda Bērziņš. 

Piektdien Siguldas trasē risināsies bobsleja sacensības dāmām divniekos, sestdien uz starta izies kungu bobsleja divnieki un skeletonisti. Svētdien vēlreiz sacentīsies vīriešu divnieku ekipāžas un skeletonistes. 

Kopumā Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks astoņi posmi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu