Kristīne Virsnīte tikusi pie iedvesmojoša tetovējuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

​TV personība un žurnāliste Kristīne Virsnīte sociālajā tīklā “Instagram” atklāja, ka atkal tikusi pie tetovējuma. Arī šoreiz viņaizvēlējusies ļoti redzamu vietu – kreisās rokas apakšdelmu.

“Katrā no mums dzīvo tāds robežu pārkāpējs, kuram gribas būt dullam, taču šķiet, ka tā nedrīkst, jo citi gaida, ka tu būsi pareizs, pareizāks par viņiem pašiem. Šodien tiku pie sava trešā apzinātā tetovējuma. Tas saka: “be brave” [tulkojumā no angļu valodas "drosmīgs"] - ej uz priekšu, dari, priecājies, paskumsti, jo nav tādu nepareizu sajūtu, esi drosmīgs būt, kāds vien vēlies, kaut pavisam nepareizs citiem,” paziņoja Virsnīte.

“Ziemassvētku dāvana sev,” savā “Instagram” konta īsajā stāstā piebilda slavenība.

Kā zināms, Kristīne vada raidījumu “Māmiņu klubs”, kā arī nodarbojas ar blogošanu, savas ģimenes piedzīvojumu dokumentēšanu.

Viņai uz kreisās rokas jau ir ietetovēts vārds «Wanderlust» [tulkojumā no angļu valodas "klejotkāre"], bet labo rotā persiešu dzejnieka Rūmī vārdi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu