Nost ar diētām! Slavenības, kuras ir pret badošanos (1)

Kādi ir iemesli?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Starp labu izskatu un diētām liekama vienādības zīme? Šīs daiļavas tā nedomā, uzzini, kāpēc!

Holivudas aktrise Kristena Dansta (36) savu lomu vārdā ir bieži "sēdējusi" uz diētām, tomēr šodien viņa atzīst, ka nav bijis vērts, jo svars pēc laika atgriezies. Lai gan aktrise nav pieskaitāma pie tuklītēm,

viņa tomēr strikti sekoja līdzi saviem kilogramiem. Tomēr reiz, kad filmas režisore palūdza burtiski nomest svaru, aktrisē ierunājās dumpiniece un viņa teica - nē, pietiek! Kristena to nosauc par vienu no pareizākajiem lēmumiem dzīvē! 

Foto: SCANPIX

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema (31) atzīst, ka šobrīd ir sasniegusi tādu augumu un svaru kādā jūtas komfortabli, tāpēc viņa neredz jēgu sevi mocīt un ierobežot. Modele arī uzsver, ka

būtiski ir sevi neiedzīt vainas izjūtā - ja sagrēkojies, apzinies, ka rīt ir jauna diena, lai to labotu! 

Foto: SCANPIX

Holivudas aktrise Dženifera Lorensa (28) atzīst, ka pēdējā diēta, ko ievēroja, bija filmas "Sarkanais zvirbulis" vārdā. Tad arī sapratusi, ka diētas nekam neder - tās atņem enerģiju un liek justies pārgurušai bez iemesla.

Aktrise uzskata, ka pareiza un veselīga ēšana ir labākais ierocis!

Foto: SCANPIX

Aktrise un mūziķe Demija Lovato (26) soctīklos pauda viedokli par to, kā diētas sievietes iedzen stresā un liek par katru kumosiņu justies vainīgām.

Labāk ir pieciest tos pāris kg klāt, bet justies apmierinātai un prast baudīt ēdienu! 

Foto: SCANPIX
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu