Vailders: Fjūrijs pamodās no elles. Vēlos viņu nosūtīt atpakaļ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deontejs Vailders - Taisons Fjūrijs
Deontejs Vailders - Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu smagā svara bokseris Deontejs Vailders vēlas pēc iespējas ātrāk aizvadīt atkārtotu cīņu pret britu Taisonu Fjūriju.

Abu bokseru duelis pagājušajā nedēļā noslēdzās neizšķirti, tādējādi Vailderam izdevās saglabāt savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Fjūrijs jau uzreiz pēc cīņas uzsvēra, ka vēlas aizvadīt atkārtotu dueli pret Vailderu, taču atzina, ka amerikānis diez vai tam būs ar mieru un nobīsies.

Tiesa, 33 gadus vecais Vailders jau uzsvēris, ka atkārtota cīņa pret Fjūriju viņam šobrīd ir galvenā prioritāte, kamēr daudzu gaidītais duelis pret šī brīža Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempionu Entoniju Džošua no Lielbritānijas seko tikai pēc tam.

"Esmu gatavs atkal cīnīties pret Fjūriju. Viņš ir mans galvenais mērķis. Gribu aizvadīt atkārtotu cīņu pret viņu pēc iespējas ātrāk," teica Vailders. "Mūsu abu duelis joprojām ir pieprasītākā cīņa smagajā svarā. Esam gatavi dot faniem to, ko viņi vēlas."

Vailders sestdienas cīņā Fjūriju noslēdzošajā 12.raundā nosūtīja nokdaunā, taču brits spēja dueli turpināt.

"Fjūrijs pamodās no elles. Vēlos viņu nosūtīt atpakaļ," uzsvēra Vailders.

Vailders uzvarējis līdz šim visās savas 40 karjeras cīņās, turklāt 39 panākumus guvis ar nokautu. Tikmēr 30 gadus vecais Fjūrijs ir palicis nepārspēts 27 karjeras cīņās. Abi savā statistikā pēc sestdienas dueļa ierakstīja karjeru pirmo neizšķirtu, bet zaudējumu rūgtumu viņi vēl nav izjutuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu