Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tu ar visu lieliski tiksi galā paša spēkiem, apkārtējo atbalsts šobrīd īsti nebūs nepieciešams. Šodien vari aktīvāk pievērsties sabiedriskajai dzīvei, doties uz kādu izklaides pasākumu.

VĒRSIS Neuztraucies, ja lietas īsti negrib iet uz priekšu vēlamajā tempā. Šie kavēkļi būs ātri gaistoši. Svarīgāk šobrīd ir pasekot, lai nododamie darbi tiek paveikti pienācīgā kvalitātē. Vakarā tieksies pabūt vienatnē.

DVĪŅI Humora izjūta un asais prāts palīdzēs izkļūt no visām dzīves situācijām. Šodien izveidotie kontakti var izrādīties ļoti noderīgi. Mājas dzīvē nekaitētu vairāk iejūtības un pretimnākšanas no tavas puses.

VĒZIS Ja sajūti, ka tevi sāk nomākt skumjas, galvenais nesāc pārlieku žēlot sevi. Labāk iegrimsti darba lietās, nodarbini savu prātu ar citām domām. Mīļotais cilvēks spēs sniegt tik nepieciešamo sapratni.

LAUVA Vislabāk sastrādāsies ar līdzīgu uzskatu piekritējiem. Diena atbilstoša, lai organizētu lietišķās tikšanās, apspriestu nākotnes plānus. Mīlas jomā tevi var pārņemt jauns kaislību vilnis.

JAUNAVA Esi piesardzīgāks ar saņemto informāciju, šodien tā var izrādīties aplama vai tīši sagrozīta. Pirms liec savu parakstu uz kāda no dokumentiem, pārliecinies, ka tā saturs atbilst iepriekš norunātajam.

SVARI Tevī modīsies dzīves aktieris, kurš vēlēsies paust savus radošos, skatuviskos talantus. Nav izslēgts, tu patiesi stāsies plašākas auditorijas priekšā. Zīmīga diena tiem Svariem, kuri saistīti ar pedagoģiju.

SKORPIONS Visticamāk, turpināsi vakar iesākto veiksmes stāstu, tikai šodien tev nāksies pielikt lielākas pūles, lai kārotais īstenotos. Priekšnojauta darbosies ar dubultu sparu, tāpēc ieklausies savā intuīcijā.

STRĒLNIEKS Vilinās viss tālais, neizzinātais, savukārt ikdienišķie darbi nedaudz nomāks, padarīs drūmu. Lielisks atbalsts būs kolēģi, kuri zinās, kā tevi uzmundrināt. Dienas otrajā pusē jau smaidīsi kā saulīte.

MEŽĀZIS Nesteidzini notikumu gaitu, ļauj lietām ritēt savā tempā. Šodien ieteicams vairāk uzmanības veltīt privātai dzīvei, attiecībām ar laulāto. Iespējams, jūsu starpā ir nianses, kuras nav līdz galam izrunātas.

ŪDENSVĪRS Ja arī saskaries ar jūtamākām grūtībām, nemet plinti krūmos, tev neapšaubāmi ir pa spēkam sasniegt savu! Attiecības ar mīļoto būs atkarīgas no tava noskaņojuma. Vakarā vēlēsies izklaidēties.

ZIVIS Darba jautājumos esi noteiktāks, lietišķāks, neļauj neuzmanībai vai sapņainībai radīt nevēlamus sarežģījumus. Šodien nevajadzētu veikt būtiskas pārmaiņas savā ikdienā, labāk turēties pie esošās kārtības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu