Arī bobslejisti Siguldā aizvadījuši PK posma treniņbraucienu otro dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobslejisti gatavojas Pasaules kausa posmam Siguldā
Bobslejisti gatavojas Pasaules kausa posmam Siguldā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Turpinot gatavoties nedēļas nogalē gaidāmajam Pasaules kausa (PK) sezonas pirmajam posmam Siguldas trasē, bobslejisti trešdien aizvadīja otro treniņu dienu, kurā atzīstamus rezultātus uzrādīja Latvijas pilots Oskars Ķibermanis.

Trešdienas pēcpusdienā treniņus aizvadīja vīriešu un sieviešu bobsleja divnieki. Ne visiem izdevās tikt galā ar Siguldas trasi.

Pirmajā braucienā kritienus piedzīvoja Nīderlandes pārstāvja Ivo de Bruina vadītā ekipāža un šveicietes Martinas Fontanives divnieks, kas otro treniņbraucienu izlaida. Savukārt otrajā braucienā apgāzās Amerikas bobslejistes Britānijas Reinboltas vadītais bobs.

Ātrāko laiku pirmajā braucienā uzrādīja vācietis Niko Valters (50,08), kā otrais sekoja viņa tautietis Frančesko Frīdrihs (50,36), bet trešais bija Šveices pilots Pius Majerhans (50,43).

Oskara Ķibermaņa ekipāža ierindojās septītajā vietā (50,54), bet Ralfa Bērziņa divnieks - 14.vietā (50.94).

Otros braucienus vīriešu divnieki aizvadīja krietni lēnāk, tomēr līderos palika Niko Valters, kurš trasi izbrauca 50,54 sekundēs.

Otrajā vietā bija vācietis Kristofs Hafers (50,72), savukārt Oskars Ķibermanis uzrādīja trešo ātrāko laiku (50,73).

Otrdien notika pirmie divi treniņbraucieni, kuros Oskara Ķibermaņa divnieks ieņēma otro vietu (50,66) un piekto pozīciju (51,43).

Savukārt Ralfa Bērziņa divnieks ierindojās piektajā un desmitajā vietā ar rezultātiem 50,97 un 51,68 sekundes.

Otrdienas treniņbraucienos vislabākos rezultātus uzrādīja vācietis Frančesko Frīdrihs, kurš ieņēma pirmo un otro vietu (50,65 un 51,31).

Siguldā pirmo reizi notiks Pasaules kausa izcīņas posms bobslejā un skeletonā (7. līdz 9. decembris).

Piektdien risināsies bobsleja sacensības dāmām divniekos, sestdien uz starta izies kungu bobsleja divnieki un skeletonisti, bet svētdien vēlreiz sacentīsies vīriešu divnieku ekipāžas un startēs arī skeletonistes.

Kopumā Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks astoņi posmi.

Kā zināms, Latvijas vadošais bobsleja pilots Oskars Melbārdis savainojumu nastas dēļ ietur pauzi sportista karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu