Teicami iepriekšējo maču aizvadījušais Kurucs netiek laukumā cīņā pret "Thunder"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs trešdien netika laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kurā viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda pēdējās sekundēs savā laukumā ar rezultātu 112:114 (26:24, 36:22, 31:29, 19:39) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder".

Vēl iepriekšējā spēlē pirmdien Kurucs guva 12 punktus zaudējumā pret Klīvlendas "Cavaliers", par savu sniegumu izpelnoties "Nets" galvenā trenera Kenija Atkinsona un komandas biedru uzslavas, tomēr jau nākamajā cīņā nemaz netika izmantots.

Pirms tam atzīstami sezonu iesākusī "Nets" komanda šobrīd piedzīvojusi jau astoņus zaudējumus pēc kārtas.

Trešdienas mačā "Nets" sastāvā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Alens Krebs, kamēr 19 punktus pievienoja Džo Heriss.

Savukārt "Thunder" rindās lielisku spēli aizvadīja Pols Džordžs, kuram 47 punkti un 15 atlēkušās bumbas, turklāt noslēgumā tieši viņš realizēja uzvaru nesošo tālmetienu. Tikmēr Rasels Vestbruks pievienoja kārtējo "triple-double" - 21 punkts, 17 rezultatīvas piespēles un 15 atlēkušās bumbas.

Pirmo puslaiku "Nets" noslēdza ar 16 punktu vadību (62:46), turklāt vēl trešajā ceturtdaļā mājinieku pārsvars pārsniedza 20 punktus, tā robežās tam esot arī noslēdzošā ceturkšņa ievadā.

Noslēgumā "Thunder" gan atspēlējās, bet uzvaru trīs sekundes pirms pamatlaika beigām ar tālmetienu nodrošināja tieši Džordžs.

"Nets" ar astoņām uzvarām 26 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ir 12.vietā, kamēr "Thunder" ar 16 panākumiem 23 mačos ir otrā Rietumos.

Nākamo cīņu "Nets" aizvadīs piektdien, kad uzņems NBA līderi Toronto "Raptors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu